DI - Dansk Industri

PRESSEINVITATION: DI Topmødet 2019 – vi skaber en grøn fremtid sammen

Del

Med HKH Kronprins Frederik og HKH Kronprinsesse Victoria af Sverige i spidsen holder Dansk Industri sit topmøde 2019 tirsdag den 17. september i DR Koncerthuset.

Foran et publikum på flere end 1000 erhvervsledere og gæster fra ind- og udland taler blandt andre statsminister Mette Frederiksen (S) – for første gang på DI Topmødet som regeringschef. Finansordfører, fhv. erhvervsminister Troels Lund Povelsen (V) kommer med et bud på fremtidens erhvervspolitik fra landets største borgerlige parti.  

Vores nye adm. direktør Lars Sandahl Sørensen og formand Lars-Peter Søbye sætter sammen med en række virksomheder, eksperter og politikere fortsat dansk vækst og en kraftigt accelereret grøn omstilling på dagsordenen, og DI præsenterer på dagen en hel stribe konkrete forslag i en helt ny økonomisk plan, der skal sikre arbejdspladser og bæredygtig vækst i Danmark i de næste mange år.

Pressen inviteres til
DI Topmødet 2019 - Made by Denmark – vi skaber en grøn fremtid sammen,
tirsdag den 17. september, kl. 13-18,
DR Koncerthuset,
Ørestads Boulevard 13, 2300 København S.

Topmødets talerække åbnes af tre grønne ildsjæle, heriblandt Nilly Taheri, som ungdomsdelegat for klima og miljø i FN. De vil udfordre konventionerne og tage kampen op for en bæredygtig verden. De debatterer også DI’s nye undersøgelse af millennial-generationens holdning til klimaudfordringerne.

En af spydspidserne i kampen mod global opvarmning er også på programmet. Det er Achim Steiner, som er øverste chef for FN’s største udviklingsorganisation UNDP. Han giver sit bud på, hvordan vi sammen løser klimaudfordringerne.

Fire førende danske erhvervsleder sætter sig i den grønne stol på scenen for at fortælle om erhvervslivets bidrag til et bedre klimaer. Det er adm. direktør Mads Nipper, Grundfos, CEO Jais Valeur, Danish Crown, adm. direktør Henrik Poulsen, Ørsted og Director of Business Development og medejer Camilla Haustrup Hermansen, Plus Pack A/S.

Volvo Groups CEO Martin Lundstedt fortæller om, hvordan bæredygtige løsninger er en mulig vej til vækst for den store svenske virksomhed.

Topmødet sluttes af med HKH Kronprins Frederiks overrækkelse af DI Prisen 2019, som går til en virksomhed, som har gjort en ambitiøs indsats for den grønne omstilling.

Læs mere og se hele programmet for DI Topmødet 2019 her

Akkreditering:

Journalister og fotografer, der ønsker at dække det danske og det svenske kongehus’ deltagelse i topmødet, skal benytte nedenstående link for at blive akkrediteret inden topmødet:

https://www.regeringen.se/ackrediteringar/2019/08/medieackreditering/

Øvrige medier bedes benytte nedenstående link hurtigst muligt for at blive akkrediteret inden topmødet

https://www.danskindustri.dk/topmodet/pressetilmelding/

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos vicedirektør, pressechef Per Geckler Møller, tlf. (+45) 2949 4434, e-mail pgm@di.dk eller hos pressekoordinator Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

PRESSEINVITATION: Klimamøde for service, it, rådgivning og turisme15.1.2020 11:25:34 CETPresseinvitation

Hvornår: Mandag den 20. januar kl. 13.30-16.00 Hvor: Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V Arbejdet i regeringens 13 klimapartnerskaber er i gang. Spørgsmålet er, hvordan erhvervslivet i samarbejde med regeringen kan nå den ambitiøse målsætning om 70 procents CO2-reduktion i 2030? Svarene på det spørgsmål præsenterer og diskuterer klimapartnerskabet for service, it, rådgivere og turisme ved et stort klimamøde. Klimamødet byder på oplæg fra Katherine Richardson, professor og medlem af Klimarådet og Jesper Theilgaard, klimaekspert og meteorolog samt virksomhedscases og debat. Tilmelding hos presserådgiver i DI Lars Bøgeskov på LARB@di.dk eller tlf. 223 3138 Se program her: https://www.danskindustri.dk/arrangementer/soeg/arrangementer/klima-miljo-og-energi/klimapartnerskaberne-skudt-i-gang-virksomheder-i-di-tog-aktiv-del-til-gront-ide-laboratorium/ Følg os på:

DI og 3F Transport jubler over bred aftale om ordnede forhold på vejene15.1.2020 11:03:51 CETPressemeddelelse

Det er godt nyt for både transportvirksomheder og chauffører, at regeringen sammen med Venstre, Radikale, Dansk Folkeparti, Konservative, SF, Enhedslisten, Alternativet og Nye Borgerlige er nået til enighed om at omsætte aftalen mellem DA og FH’s aftale på vejtransportområdet til lov. Aftalen er et vigtigt tiltag for at sikre ordentlige og ordnede forhold på de danske veje, mener DI og 3F Transport.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum