DI - Dansk Industri

Presseinvitation: DI på Madens Folkemøde

Del

Op til weekenden samles det danske fødevarefolk til Madens Folkemøde, og erhvervslivet er naturligvis med, når debatten om madvaner, ernæring, bæredygtighed og mange andre emner i relation til vores kost går i gang.

Pressen inviteres til

DI Fødevarer på Madens Folkemøde,

fredag den 10. maj og lørdag den 11. maj

på Engestofte Gods, Søvej 10, 4930 Maribo

Danske drikke- og fødevarevirksomheder eksporterer for 117 milliarder kroner og tegner sig for 20 procent af den samlede danske vareeksport. Fødevarevirksomhederne og deres medarbejdere bidrager altså til det danske samfund med store eksportindtægter. Erhvervet står lige nu midt i en række centrale udviklingstrends, som DI Fødevarer sætter til debat på Madens Folkemøde.

Det drejer sig blandt andet om en debat om virksomhedernes mulighed for at tiltrække unge mennesker til fødevarefagene.

Take-away og færdigretter er ved at udkonkurrere kogekunsten i hjemmene, men er det overhovedet et problem, spørger DI Fødevarer også om på Madens Folkemøde.  

Fødevarer og kosten er i det hele taget et emne, rigtig mange mennesker mener noget om, og på Madens Folkemøde debatteres det, hvilken betydning de mange holdninger har for fødevareerhvervet.

Desuden deltager DI Fødevarers branchedirektør Leif Nielsen i en række andre af Folkemødets debatter.

Læs mere om debatterne på DI Fødevarers hjemmeside

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum