Guldborgsund Kommune

Presseinvitation: DGI, DIF og Guldborgsund Kommune underskriver visionsaftale

Del

Guldborgsund Kommune er blevet udvalgt til at være visionskommune af DGI og DIF. Tirsdag den 23. oktober bliver den ambitiøse aftale underskrevet. Pressen er meget velkommen til at komme og være med ved underskrivelsen.

DIF (Danmarks Idrætsforbund) og DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) har en fælles vision om, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. 

75% af danskerne skal være fysisk aktive i 2025, og 50% skal være fysisk aktive i en idrætsforening.

Det mål er Guldborgsund Kommune blevet udvalgt til at være med til at opfylde, og kommunen kan derfor de næste fem år kalde sig visionskommune.

Tirsdag den 23. oktober bliver aftalen om "Visionskommuneprojektet – Bevæg dig for livet" underskrevet ved en event, hvor pressen og alle andre er meget velkomne.

 Det sker kl. 11-12 i Ejegod Hallen, Møllebakken 7, 4800 Nykøbing F.

 Underskriverne er:

  • Borgmester John Brædder, Guldborgsund Kommune
  • Formand for DGI Søren Møller
  • Formand for DIF, Niels Nygaard
  • Formand for DGI Storstrømmen, Henrik Holmer

Der vil være sunde forfriskninger til alle og god mulighed for selv at komme ud og røre fødderne, når foreningen Aktiv Fritid samt en klasse fra SUNDskolen samtidig spiller bowls i hallen.

Nøgleord

Kontakter

Foreningsrådgiver Trine Bring Frederiksen 25180375

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Udvalg lægger op til sammenlægning af Østre Skole og Lindeskovskolen på fælles matrikel fra august 202012.6.2019 10:19:19 CESTPressemeddelelse

Der skal skabes en ny, fælles skole på Østerbro, som skal være et læringsstærkt og kreativt kraftcenter i bydelen. Det indstillede et flertal i Børne, Familie og Uddannelsesudvalget i dag på et ekstraordinært udvalgsmøde. Indstillingen kommer i forlængelse af en politisk aftale mellem Guldborgsundlisten, Socialdemokratiet, Venstre, SF og Enhedslisten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum