Guldborgsund Kommune

Presseinvitation: DGI, DIF og Guldborgsund Kommune underskriver visionsaftale

Del

Guldborgsund Kommune er blevet udvalgt til at være visionskommune af DGI og DIF. Tirsdag den 23. oktober bliver den ambitiøse aftale underskrevet. Pressen er meget velkommen til at komme og være med ved underskrivelsen.

DIF (Danmarks Idrætsforbund) og DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger) har en fælles vision om, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. 

75% af danskerne skal være fysisk aktive i 2025, og 50% skal være fysisk aktive i en idrætsforening.

Det mål er Guldborgsund Kommune blevet udvalgt til at være med til at opfylde, og kommunen kan derfor de næste fem år kalde sig visionskommune.

Tirsdag den 23. oktober bliver aftalen om "Visionskommuneprojektet – Bevæg dig for livet" underskrevet ved en event, hvor pressen og alle andre er meget velkomne.

 Det sker kl. 11-12 i Ejegod Hallen, Møllebakken 7, 4800 Nykøbing F.

 Underskriverne er:

  • Borgmester John Brædder, Guldborgsund Kommune
  • Formand for DGI Søren Møller
  • Formand for DIF, Niels Nygaard
  • Formand for DGI Storstrømmen, Henrik Holmer

Der vil være sunde forfriskninger til alle og god mulighed for selv at komme ud og røre fødderne, når foreningen Aktiv Fritid samt en klasse fra SUNDskolen samtidig spiller bowls i hallen.

Nøgleord

Kontakter

Foreningsrådgiver Trine Bring Frederiksen 25180375

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Udlændinge i integrationsprogram får tilskud til køb af cykel20.12.2018 11:02Pressemeddelelse

Det er både sundere og billigere, at flygtninge og indvandrere, som indgår i et integrationsprogram, fremover skal cykle, når de skal i skole og deltage i andre aktiviteter. Derfor besluttede et enigt beskæftigelsesudvalg på sit møde i tirsdags, at man som flygtning eller indvandrer fremover kan få et tilskud på 500 kroner til en brugt cykel. Det er tanken, at det på sigt skal gælde alle ledige.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum