Vallensbæk Kommune

Presseinvitation den 21. september 2022

Del

Kære redaktion

De 5 borgmestre i Hvidovre, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj og Greve har indgået en principaftale med Indenrigs- og Boligministeriet om en anlægslov, som skal gøre det muligt at modernisere Køge Bugt Strandpark.

I inviteres til at møde de 5 borgmestre, og stille skarpt på principaftalen når den underskrives i Caféen på Arken – Museum for Moderne Kunst onsdag den 21. september kl. 11-11.30.

Deltagere:

Borgmester i Vallensbæk Kommune - Henrik Rasmussen (C) (Formand for kommunesamarbejdet)

Borgmester i Ishøj Kommune - Merete Amdisen (A)

Borgmester i Greve Kommune - Pernille Beckmann (V)

Borgmester i Brøndby Kommune - Kent Max Magelund (A)

Borgmester i Hvidovre Kommune - Anders Wolf Andresen (F)

Program:

  • Formanden for kommunesamarbejdet, borgmester Henrik Rasmussen, byder velkommen og holder tale.
  • De 5 borgmestre underskriver aftalen.
  • Spørgsmål fra pressen, mulighed for interviews med borgmestrene.

Fakta:

Med op til 100.000 besøgende på varme sommerdage har Køge Bugt Strandpark stor rekreativ værdi - især for Københavns Vestegn.

I dag, 42 år efter indvielsen, er der behov for en modernisering af strandparken med inspiration fra bl.a. Amager Strandpark, så de rekreative fritidsmuligheder styrkes under hensyntagen til både kystlandskabet og strandparkens natur.

Moderniseringen skal bidrage til, at der bliver flere attraktive tilbud til de mange mennesker, der bruger strandparken året rundt til blandt andet gå- og cykelture, aktiviteter på havet og vinterbadning. 

PS: Læs vedhæftede principaftale for mere information.

Vedhæftede filer

Information om Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand

https://www.vallensbaek.dk/

Vallensbæk er en kommune i vækst med cirka 16.500 indbyggere, fordelt på 9,15 km2.

Kommunen tilbyder med sin gode infrastruktur og unikke placering på Københavns Vestegn, optimale muligheder for at komme til og fra job, gode indkøbsfaciliteter, fleksible pasningsmuligheder, optimale betingelser for et sundt og aktivt fritidsliv og fokus på nære relationer og tidssvarende boliger. Store rekreative naturområder omkring landsbyen og ved Strandparken i syd, hvor der også er en lystbådehavn, gør, at man føler sig på landet midt i storbyen.

Følg pressemeddelelser fra Vallensbæk Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vallensbæk Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum