Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

PRESSEINVITATION: De danske guldvindere ved VM for kokke fejres den 27. januar på Københavns Rådhus

Del
Den 23. januar vandt det danske hold med kokken Brian Mark Hansen i spidsen det uofficielle VM for kokke, Bocuse d’Or. Den 27. januar fejres de på Københavns Rådhus. Pressen er velkommen.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Det er tredje gang, et dansk kokkehold kan kalde sig verdensmestre, efter sejren mandag kom i land i den franske by Lyon. Den 27. januar bliver Brian Mark Hansen, hans assistent Elisabeth Madsen og deres coach Christian Ebbe fejret på Københavns Rådhus, hvor overborgmester Sophie Hæstorp Andersen byder velkommen og ønsker tillykke:

”Det er med en vis ærefrygt, at vi byder verdens bedste kokke på rådhuspandekager. Vi vil gøre os umage, for de fortjener i den grad at blive fejret med den flotte sejr. De danske kokke har med en fantastisk præstation fremtryllet en eventyrlig menu og endnu en gang cementeret, at Danmark er et kulinarisk fyrtårn, som byder på store madoplevelser og konstant kreativ nytænkning. Jeg glæder mig til at ønske dem et stort tillykke, ” siger overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S).

Receptionen på rådhuset foregår i Magistratsalen og er bl.a. for kokkene og deres familier, repræsentanter for det kulinariske miljø i Danmark samt Borgerrepræsentationen.

Tid og sted
Fredag den 27. januar klokken 12.00-12.30 i Magistratsalen, Københavns Rådhus

Pressetilmelding påkræves
Pressen bedes tilmelde sig arrangementet. For tilmelding eller yderligere information kontakt: pressekonsulent Sofie Rønde Mathiesen, s43w@kk.dk tlf. 2137 4845.

Tilmelding senest fredag d. 27. januar kl. 10.
Mødetid for pressen senest 11.45 ved hovedindgangen. Medbring pressekort.

Nøgleord

Billeder

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
Download

Information om Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum