DI - Dansk Industri

Presseinvitation: Brug for ny strategi for forsvarsindustrien

Del

Hvordan skal Danmark indrette sin forsvars- og sikkerhedspolitik i en verden med nye trusler og udfordringer? Og hvordan styrker vi forsvarets evne til at løse sine opgaver ved at involvere danske virksomheder? Det er spørgsmål, som Forsvars- og Aerospaceindustrien i DI tager op til drøftelse på den store årlige forsvars- og sikkerhedskonference. På konferencen præsenterer DI nyt forslag til en national forsvarsindustriel strategi.

Pressen inviteres til Danish Defence Annual Conference 2020

Onsdag den 5. februar, kl 12.30

Industriens Hus, Rådhuspladsen, København

Forsvarsminister Trine Bramsen er hovedtaler på konferencen, og hun kommer med sit og regeringens syn på fremtidens danske forsvars- og sikkerhedspolitik.

Brigadegeneral Ole Kværnø, fhv. dekan, Forsvarsakademiet, stiller det udfordrende spørgsmål i sit oplæg: Hvad kan Danmark gøre?

Vicedirektør Torsten Andersen, Erhvervsstyrelsen, kommer i sit indlæg på konferencen ind på, hvordan vi kan understøtte en dansk forsvarsindustri. 

Forinden har DI præsenteret sit forslag til en ny national forsvarsindustriel strategi. Tilbage i 2014 præsenterede den daværende regering en ny national strategi, som her foråret skal op til fornyet politisk behandling.

Læs hele programmet her

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Permanent forskningsfradrag kan bevare dansk førerposition i life science18.9.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Regeringen har indført et forskningsfradrag på 130 procent i 2020 og 2021 for at bevare erhvervslivets investeringer i nye og forbedrede produkter under corona-krisen. DI og de mange life science-virksomheder mener, at forskningsfradraget bør indføres permanent for at sikre fortsat vækst og bevare Danmarks førende stilling på verdensmarkedet. Permanent forskningsfradrag på 130 procent er en af de forslag, som i dag vil blive diskuteret på Sundhedsindustriens Dag, hvor life science-industrien mødes kl. 12.00 med politikere og organisationer for at diskutere branchens og det danske sundhedsvæsens fremtid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum