Danmarks Idrætsforbund

Presseinvitation: Akkreditering til DM-ugen

Del

Så er det nu. Akkreditering til DM-ugen er åben og løber frem til den 23. maj. Har du endnu ikke hørt om DM-ugen, så er det fordi, det er første gang nogensinde, at eventet bliver afholdt. Fra den 23.-26. 2022 bliver værtsbyen Aalborg omdannet til et slags mini-OL på dansk grund og flere end 25 idrætsgrene afholder deres officielle danmarksmesterskaber.

Udover de klassiske resultat- og mesterskabshistorier, så bliver der ved DM-ugen rig mulighed for mange forskellige typer af historier og reportager. Hver idrætsgren gemmer på fascinerende historier, og alle DM-events er inden for rækkevidde i samme by.

Din akkreditering

Akkrediteringen giver adgang til pressecenter samt områder og pressepools indrettet til journalister og fotografer. Derudover vil vi sørge for, at du får den nødvendige information for at kunne dække DM-ugen bedst mulig.

OBS: Der skal ansøges om presseakkreditering senest den 23. maj 2022.

For at blive akkrediteret skal du skrive en mail til presseansvarlig Louise Dyring Mbae: ldm@dif.dk. I mailen bedes du oplyse:

  • Navn, email og telefon
  • Medie
  • Funktion (skrivende, still, tv/video-fotograf, SoMe)

Pressehotel – booking af værelser

DM-ugen har reserveret et antal værelser på Radisson Blu Limfjordshotellet til brug for pressen. Hotellet ligger lige ved siden af Center Court på Honnørkajen, hvor DM-ugen har sit knudepunkt. Værelserne skal bestilles direkte ved at sende en mail til mette.hedegaard@radissonblu.com. Priserne er 925,- pr. nat for enkelt værelser og 1.055,- for dobbeltværelser inkl. morgenmad. Muligheden for at bo på pressehotellet er vel at mærke så længe værelser haves. Efter den 15. maj bliver de frigivet til andre gæster, så book asap. hvis du vil være sikker på, at der er plads.

Kort om DM-ugen

- Debut i Aalborg 23.-26. juni 2022
- Center Court på havnefronten
- Flere end 25 idrætter
- 15-20 forskellige venues i samme by
- Over 150 medaljesæt
- Flere end 2.500 atleter og officials
- Atleter fra hele landet

Det overordnede program for DM-ugen kan ses fra den 2. maj på app’en ”DM-ugen”, der kan downloades i App Store og Google Play. Du kan også læse mere om eventet her: www.dif.dk/dm-ugen

Vi ses til DM-ugen!

Nøgleord

Kontakter

Information om Danmarks Idrætsforbund

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 26 26http://www.dif.dk

DIF blev stiftet tilbage i 1896 og er interesseorganisation for foreningsidrætten i Danmark. Gennem årene er der kommet flere og flere specialforbund til, så DIF-familien i dag består af 62 forbund, ca. 9.000 idrætsforeninger og knap 2 millioner medlemmer. DIF er samtidig national olympisk komité i Danmark.

 

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Idrætsforbund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum