Næstved Kommune

Presseinvitation: 60 børn skal plante over tusinde vilde planter

Del

60 børn fra anden klasse på Ellebækskolen, afdeling Kildemark skal plante vilde planter i Rådmandshaven på torsdag. Pressen er velkommen.

Børnene på 2. årgang på Ellebækskolen afd. Kildemark har biodiversitet på skoleskemaet i denne uge. Men de skal ikke kun lære om dyr, bakterier og planter gennem ørene, de får også budskaberne ind gennem hænderne.

Derfor kommer de 60 elever på besøg i Den Vilde Rådmandshave på torsdag den 17. marts og planter 1150 vilde planter sammen med naturmedarbejder, Sofia Mulla Kølmel.

Det er planter med fantastiske navne som: Hulkravet kodriver, Blodrød Storkenæb, Djævelsbid, Trævlekrone og Hjertegræs.

Flere dyr og planter i skolegården
Undervisningen i Danmarks vilde planter sker som led i, at børnene skal udvikle løsninger på, hvordan der kan komme mere biodiversitet i skolegården og måske også hjemme hos dem selv.
Den Vilde Rådmandshave rummer talrige idéer til, hvordan haveejere kan gøre noget for biodiversiteten, og nu kommer der altså også vilde planter.

Projektet er en del af Næstved Kommunes arbejde for at blive Danmarks Vildeste kommune, en konkurrence som Miljøministeriet har udskrevet, og som alle kommuner i Danmark dyster med i.

Tid og sted: Torsdag den 17. marts kl. 10 til 12 i Den Vilde Rådmandshave

Mødested: Rådmandshaven, i parken bag administrationsbygningen.

Læs mere om Den Vilde Rådmandshave her:  https://www.naestved.dk/kommunen/projekter/vild-natur#den-vilde-raadmandshave-0b

Kontakter

Information om Næstved Kommune

Næstved Kommune
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700 Næstved

https://www.naestved.dk/

Følg pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum