LEGOLAND Billund

Presseinvitation: 18. maj åbner LEGOLAND® årets nyhed "Ferrari Build & Race" og afslører verdens første 1:1 LEGO byggede Ferrari Monza SP1

Del
Årets nyhed i LEGOLAND® - Ferrari Build & Race åbner 18. maj og byder på en helt ny interaktiv og digital Ferrari attraktion. Her kan gæsterne blandt andet bygge deres egen LEGO® Ferrari og gøre den levende på den digitale racerbane og naturligvis opleve 1:1 modellen af den legendariske Ferrari Monza SP1 sammen med racerkører Nicklas Nielsen.
Ferrari Build & Race i LEGOLAND Billund
Ferrari Build & Race i LEGOLAND Billund

Den 18. maj åbner LEGOLAND® for årets store nyhed – Ferrari Build & Race. Her kan gæsterne slå sig løs i den flotte LEGO Ferrari tematiserede attraktion og opleve verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1 i fuld størrelse.

- Ferrari er et verdenskendt brand, som er berømt for deres unikke biler, og vi glæder os rigtig meget til at præsentere en helt ny form for interaktiv attraktion sammen med Ferrari her i LEGOLAND. Foran attraktionen møder gæsterne verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1 i fuld størrelse, som bliver et imponerende syn og kommer til at bestå af hele 383.610 LEGO klodser, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Storslået event

Åbningen af årets store nyhed i LEGOLAND kommer til at byde på et storslået event med bilinteresserede Anders Breinholt som vært. Han får blandt andet selskab af direktør i LEGOLAND Christian Woller og Ferrari racerkører Nicklas Nielsen, som også selv har kørt i en Ferrari Monza SP1.

- Vi kommer til at holde en fantastisk afsløringsfest, hvor vi blandt andet får besøg af Ferrari racerkører, Nicklas Nielsen. Måske kan han komme med gode tips til, hvordan man bygger den perfekte LEGO Ferrari bil, også glæder mig da også til at se hans reaktion på den LEGO byggede Ferrari Monza SP1, siger Christian Woller.

Praktisk info for pressen:

Ferrari Build & Race åbner den 18. april kl. 11.00, hvor der vil være et stort event foran den nye byggeattraktion. Her vil der være nedtælling til åbningen af attraktionen, samt afsløringen af verdens første 1:1 LEGO® byggede Ferrari Monza SP1. Der vil herefter være mulighed for interview med direktør i LEGOLAND Christian Woller. Af praktiske hensyn bedes pressen tilmelde sig åbningen til presse@legoland.dk. Pressechef Kasper Tangsig kan kontaktes for yderligere info på 2030 8184.  

Billeder

Ferrari Build & Race i LEGOLAND Billund
Ferrari Build & Race i LEGOLAND Billund
Download
Ferrari Build & Race i LEGOLAND Billund
Ferrari Build & Race i LEGOLAND Billund
Download
Ferrari Build & Race i LEGOLAND Billund
Ferrari Build & Race i LEGOLAND Billund
Download

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Heidi Lorentz Jeppesen er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND – det skal smage helt fantastisk3.2.2023 09:37:22 CET | Pressemeddelelse

I dag har Heidi Lorentz Jeppesen sin første dag som køkkenchef på Hotel LEGOLAND, og selvom der er mange ting, hun skal lære, så har hun allerede en klar vision for køkkenet, hun har fået ansvaret for. - Vores mad skal se godt ud, og det skal smage helt fantastisk. Det er den målsætning, vi skal arbejde ud fra. Det kan vi blandt andet løse ved at have et lidt mindre udbud og sikre, at det vi serverer, er topkvalitet, forklarer Heidi Lorentz Jeppesen, der er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND. Hun glæder sig rigtig meget til at lære hele holdet at kende, og så skal hun også lige lære at finde rundt. - De første uger går med mange møder, hvor jeg skal lære kollegaerne at kende og komme ind i de systemer, der er, og så skal jeg også lige lære at finde rundt, siger Heidi Lorentz Jeppesen. Hun kommer fra en lignende stilling på Jørgensens Hotel i Horsens og har tidligere drevet sin egen restaurant i Nordsjælland. Stort fokus på økologi og bæredygtighed Den nye køkkenchef bringer også stor erfa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum