Presseinvitation: 10.000 løbere sendes ud i hovedstadens gader på søndag

Del

Det er den 39. udgave af Copenhagen Marathon, som løbes søndag den 13. maj i hovedstadens gader. Der forventes et spektakulært løb med to nye løbsrekorder, når de 10.000 løbere sendes afsted på de 42,195 kilometer

Starten går på Islands Brygge klokken 9.30, og de første løbere forventes i mål samme sted klokken 11.40, og herefter vil løberne strømme i mål frem til klokken 15.30.

Vi håber meget, at I har lyst til at dække eventen, og hvis I ønsker at akkreditere jer, så kan I gøre det her.

Der kan læses meget mere om Telenor CPH Marathon her.

Relevante nyheder om Telenor CPH Marathon kan læses her.

Der vil på dagen være et pressetelt lige ved start og målområdet. I presseteltet vil der være WIFI, et pressekit med relevant information om årets løb samt lidt at drikke. 

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Hvad sker der i hjernen, når vi løber langdistanceløb?26.6.2018 14:21pressemeddelelse

Løb er en populær motionsform blandt danskerne, og særligt langdistanceløb har vundet større indpas. Mange løbere måler og vejer i dag hvert skridt og pulsslag med elektronisk udstyr, der bliver mere og mere avanceret for at følge med i den personlige udvikling. Men hvad sker der egentlig inde i vores hjerne og med vores mentale tilstand, når vi løber et langdistanceløb? Denne del af forskningen er stadig relativt uudforsket. Derfor har Sparta sat rammen for en innovativ undersøgelse af netop dette felt, som blev indledt i forbindelse med årets Telenor Copenhagen Marathon. Allerede nu viser de første resultater et gennembrud på området og fortæller bl.a., hvordan langdistanceløb fungerer meditativt ved at give en indre ro, mens motivationen øges og distraktionsniveauet falder. Samtidig peger studiet mod, at vi måske i fremtiden kommer til at tilføje hjernemålinger som en del af det faste løbeudstyr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum