Presseinvitation: 10.000 løbere sendes ud i hovedstadens gader på søndag

Del

Det er den 39. udgave af Copenhagen Marathon, som løbes søndag den 13. maj i hovedstadens gader. Der forventes et spektakulært løb med to nye løbsrekorder, når de 10.000 løbere sendes afsted på de 42,195 kilometer

Starten går på Islands Brygge klokken 9.30, og de første løbere forventes i mål samme sted klokken 11.40, og herefter vil løberne strømme i mål frem til klokken 15.30.

Vi håber meget, at I har lyst til at dække eventen, og hvis I ønsker at akkreditere jer, så kan I gøre det her.

Der kan læses meget mere om Telenor CPH Marathon her.

Relevante nyheder om Telenor CPH Marathon kan læses her.

Der vil på dagen være et pressetelt lige ved start og målområdet. I presseteltet vil der være WIFI, et pressekit med relevant information om årets løb samt lidt at drikke. 

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum