DI - Dansk Industri

PRESSEINVITATION - Hvordan kan danske virksomheder tiltrække internationale talenter?

Del

Hver dag udvikler danske virksomheder nye teknologiske løsninger, som bidrager til at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for os alle. For at sikre at danske virksomheder kan gøre sig gældende i den internationale konkurrence og fortsat udvikle banebrydende grøn teknologi, har vi brug for at kunne tiltrække og fastholde de dygtigste talenter, uanset hvor i verden de kommer fra. Dansk Industri sætter nu spotlight på, hvordan vi bliver bedre til at tiltrække kloge og dygtige hoveder og hænder fra hele verden.

Pressen inviteres til

Dansk Industris Global Talent Summit 2019,

onsdag den 23. oktober 2019, kl. 10 – 16,

i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København

Den globale konkurrence om de dygtige medarbejdere skærpes i disse år, og lande og virksomheder verden over kæmper om at tiltrække de nye generationer af talentfulde unge.

Danmark har meget at tilbyde unge internationale talenter, der i høj grad drives af gerne at ville gøre en forskel. Men er vi gode nok til at udnytte vores potentiale? Kan vi i højere grad bruge vores styrkepositioner inden for blandt andet bæredygtighed og grøn omstilling til at positionere Danmark og danske virksomheder i den internationale konkurrence om talenterne?

Vi sætter tiltrækning og fastholdelse af unge globale talenter i verdensklasse på agendaen, når DI inviterer virksomhedsledere, danske og internationale unge og øvrige interessenter til Global Talent Summit.

Blandt talere og debattører er blandt andre virksomhederne Patagonia, Ørsted, Infomedia, BetterCollective, formand for Radikale Venstre Morten Østergaard og DI’s administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen.

Hele konferencen foregår på engelsk.

Se hele programmet for Global Talent Summit her

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding til konferencen til presserådgiver Lars Bøgeskov, tlf. 2236 3138, e-mail larb@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum