Forsikring & Pension

Presseadvis:Danmarksvinderen af ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads” kåres og offentliggøres tirsdag 2. maj kl. 10

Del

Tirsdag 2. maj kl. 10 offentliggøres Danmarksvinderen af konkurrencen ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2017”. Vinderen er fundet blandt de arbejdspladser, der har fået flest stemmer i konkurrencen om det bedste sundhedsinitiativ i hver af de fem regioner. Ønsker pressen at dække prisoverrækkelsen, bedes man tage kontakt i dag mandag eller tirsdag morgen.

Danmarksvinderen af ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2017” bliver afsløret tirsdag 2. maj kl. 10. Se kontaktinfo nederst for yderligere oplysninger.

De arbejdspladser, der har fået flest stemmer for deres sundhedsinitiativ i hver region er:

Region Hovedstaden: The Walt Disney Company Nordic, København, med sundhedsinitiativet ”Magien findes i fællesskab og motion”

Region Syddanmark: Chili Security, Odense, med sundhedsinitiativet ”Forebyg arbejdsskader og nedsæt sygefravær”

Region Sjælland: Arriva, Nykøbing Falster, med sundhedsinitiativet ”Sundhedstjek med fokus på SØVN”

Region Midtjylland: midtVask, Region Midtjylland, med sundhedsinitiativet ”Vi skal blive sundere af at arbejde på midtVask”

Region Nordjylland: Ejendomscentret Drift og Service, Frederikshavn Kommune, med sundhedsinitiativet ”Sundhed på Spil i Rengøringsfunktionen”

Fakta om konkurrencen
"Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2017 er et samarbejde mellem Falck, Dansk Erhverv, Forsikring & Pension og Dansk Firmaidrætsforbund, der tilsammen er i løbende kontakt med størstedelen af Danmarks befolkning.

Nøgleord

Kontakter

Kommunikationskonsulent Jesper Hjorth Jespersen, Forsikring & Pension, 41 91 91 02, jhj@forsikringogpension.dk

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk/

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikrings- og pensionsselskaberne i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Region Syddanmark: Grossistvirksomheden Tridan/Quickparts er regionsvinder af ”Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen 2018”22.5.2018 08:20pressemeddelelse

Tridan/Quickparts ApS i Sønderborg er vinder i Region Syddanmark i konkurrencen om det bedste sundhedsinitiativ på arbejdspladsen. 17 medarbejdere har fx tabt sig i alt 56 kilo. Dermed går arbejdspladsen sammen med de fire andre regionsvindere videre i konkurrencen og dyster på landsplan om at vinde selve ’Initiativprisen 2018’.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum