Danske Spil A/S

Premier League-optakt: Bliver Schmeichel en mur, og hvilken dansker lægger op til flest mål?

Del

Nu kan du spille på, hvordan det går danskerne i verdens måske hårdeste fodboldliga.

Når Premier League sparkes i gang i aften, bliver det formentlig også startskuddet til en masse spilletid til en række danskere i den bedste engelske liga.

Pierre Emile Højbjerg i Tottenham, Kasper Schmeichel i Leicester, Mathias Jensen og Christian Nørgaard i Brentford og Andreas Christensen i Chelsea for blot at nævne nogle af dem.

Men hvordan kommer de til at klare sig?

Det kan du nu spille på hos Danske Spil. For eksempel kan du sætte penge på, om Kasper Schmeichel kommer til at starte inde i alle 38 Premier League-kampe.

- Det har han gjort i de seneste tre sæsoner, hvor han er en af de fodboldspillere i Europa, der har spillet allerflest kampe, fortæller oddssætter Mathias Reimer Larsen.

Danske Spil giver odds 2,10 på, at den danske landsholdsmålmand er i startopstillingen i alle Leicesters Premier League-kampe i den kommende sæson.

Bliver Schmeichel en mur?
Kasper Schmeichel har også for vane at holde modstanderholdene fra at score i en hel del af kampene.

- Faktisk lukkede han ikke mål ind i 11 af kampene i sidste sæson, mens han havde 13 og 10 clean sheets i de to sæsoner før den, fortæller Mathias Reimer Larsen.

Inden sæsonstart giver Danske Spil odds 1,30 på, at Kasper Schmeichel holder nullet i mindst 12 kampe og odds 1,85 på, at det sker mindst 13 gange.

Hvilken dansker laver flest assists?
Længere fremme på banen huserer landsholdskollegaerne Mathias Jensen og Pierre Emile Højbjerg.

Begge med en del oplæg til mål på fodbold-cv’et. Mathias Jensen lavede syv assists i den seneste sæson, mens Højbjerg lavede fire.

- Det er de danske spillere i Premier League, vi forventer, der vil bidrage mest i det fremadrettede spil, og vi har lavet et spil på, hvem af dem der kommer til at lægge op til flest mål, fortæller Mathias Reimer Larsen.

Og her er Mathias Jensen favorit. Han giver pengene 1,40 gange igen, hvis han vinder assistduellen mod sin landsmand, der giver odds 2,70 på en sejr.

Du kan finde mange flere danskerdueller og dansker specials på Premier League på Danske Spils hjemmeside: https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/14853/fodbold/england/england-premier-league/matches

Premier League-sæsonen åbnes med Brentford-Arsenal fredag kl. 21.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, mail: marl@danskespil.dk, tlf: 31443038

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum