Niras A/S

Preben Jørgensen er ansat som ekspertisechef inden for Grid & Power Transmission i NIRAS

Del

NIRAS byder velkommen til Preben Jørgensen som ekspertisechef inden for Grid & Power Transmission. Han skal indgå som en central del af firmaets strategiske indsats inden for grøn energiomstilling kaldet GREENsition.

Preben Jørgensen er ny ekspertisechef inden for Grid & Power Transmission i den rådgivende ingenørvirksomhed NIRAS.
Preben Jørgensen er ny ekspertisechef inden for Grid & Power Transmission i den rådgivende ingenørvirksomhed NIRAS.

”Preben Jørgensen kommer fra en position som institutdirektør for DTU Electrical Engineering og har tidligere været ansat i industrien, hvor han arbejdede med komplekse projekter inden for el-transmission og -distribution. Vi glæder os til at omsætte hans årelange erfaring i NIRAS’ nye satsning med at skabe fremtidens grønne elnet, hvor transport af strøm skal være smart og mere bæredygtigt. En væsentlig parameter for succes på dette område er evnen til at arbejde i partnerskab. Her kommer Prebens store netværk i spil,” siger koncerndirektør i NIRAS Mads Søndergaard.

Den nye ekspertisechef skal stå i spidsen for at etablere og opbygge nye muligheder for teknisk rådgivning inden for el-distribution, el-transmission og intelligente energisystemer, der spiller en vigtig rolle de næste mange år som følge af den eksplosive vækst inden for grøn energiomstilling.

Ekspertise på tværs af værdikæden kan spille en nøglerolle

”Vi er midt i en kæmpe udbygning med vedvarende energi og en øget elektrificering. Det kræver, at endnu flere bidrager til at gennemføre brugbare løsninger. NIRAS kan med sin ekspertise på tværs af værdikæden med dygtige og engagerende kompetencer spille en nøglerolle inden for energiomstillinger,” siger Preben Jørgensen og fremhæver i den forbindelse NIRAS’ kultur, dynamik og engagement, som han glæder sig til at blive en del af.

Lederstillinger og forskningsfaglige vurderinger

Preben Jørgensen er civilingeniør, har en ph.d. inden for elforsyning fra DTU og en HD i organisation og ledelse fra CBS. Han begyndte sit arbejdsliv som ingeniør i Elkraft (nu Energinet) og har haft en række lederstillinger inden for el- og energisektoren i DTU, Vattenfall, HOFOR, Elkraft, DEFU (nu Green Power Denmark) og DSB.

Ved siden af sin karriere har Preben Jørgensen foretaget en lang række forskningsfaglige vurderinger af projekter, uddelt midler inden for energi og miljø som medlem af udvalg i regi af bl.a. Det Strategiske Forskningsråd, Innovationsfonden og EUDP samt været censor på DTU, SDU, AU og AAU i mange år.

Nøgleord

Kontakter

Preben JørgensenEkspertisechef, Grid & Power Transmission

prej@niras.dk

Billeder

Preben Jørgensen er ny ekspertisechef inden for Grid & Power Transmission i den rådgivende ingenørvirksomhed NIRAS.
Preben Jørgensen er ny ekspertisechef inden for Grid & Power Transmission i den rådgivende ingenørvirksomhed NIRAS.
Download

Links

Information om Niras A/S

Niras A/S
Niras A/S
Sortemosevej 19
3450 Allerød

+45 4810 4200https://www.niras.dk

NIRAS er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Læs mere om NIRAS her.

Følg pressemeddelelser fra Niras A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Niras A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum