Too Good To Go ApS

Posters Against Food Waste: Åbningsevent på Bryghuspladsen

Del

På Verdens Miljødag d. 5. juni lancerer Too Good To Go en europæisk plakatkampagne, der skal rette fokus på madspild. Kampagnen bliver skudt i gang med udstilling og launch-event på Bryghuspladsen ved BLOX.

14 kunstnere fra 14 europæiske lande har fået kunstnerisk frihed til at fortolke madspild. Det er der kommet 14 smukke og unikke plakater ud af, som bliver frigivet på Verdens Miljødag d. 5. juni.

I Danmark bliver kampagnen skudt i gang med udstilling og launch-event på Bryghuspladsen ved BLOX. Herefter følger udstillinger og events i andre dele af København og i en række øvrige europæiske byer - bl.a. London, Birmingham, Lissabon, Oporto, Nice, Marseilles og en stribe belgiske byer.

Program for åbningsevent på Bryghuspladsen

Tid: 5. juni kl. 14-16
Sted: Bryghuspladsen ved BLOX
Tilmelding: Ikke påkrævet, men Facebook-eventet her vil løbende blive opdateret med info om arrangementet og plakaterne

Der vil være DJ, lykkeposer med surprise-plakat til de 50 første gæster og mulighed for at købe mad og drikke hos BLOX Eats, der tilbyder udeservering.

Udstillingen bliver kombineret med TagTomats verdensmålsbænk, der er en fast installation på Bryghuspladsen. Too Good To Gos plakatudstilling bygger på FN’s verdensmål nr. 12.3 om, at det globale madspild på detail- og forbrugerniveau skal halveres inden 2030.

Plakater fra følgende kunstnere vil blive udstillet:

Danmark: Supermercat

Norge: Guttestreker

Sverige: M A J A S B O K

England: Rosa Kusabbi

Tyskland: Laura Breiling

Østrig: YAY.MK

Belgien: Niet Nu Laura

Schweiz: La Mayo

Polen: Hanna Cieślak

Holland: Seeyousioe

Spanien: 72kilos

Frankrig: Lorraine Sorlet

Italien: Elisa Macellari

Portugal: AKACORLEONE 

Alle 14 plakater vil blive solgt i begrænset oplag via en webshop, der bliver lanceret på Verdens Miljødag d. 5. juni.

Overskuddet bliver doneret til FNs fødevareprogram (WFP).

Plakaterne vil være udstillet på Bryghuspladsen fra d. 5. - 27. juni.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Too Good To Go ApS

Too Good To Go ApS
Too Good To Go ApS
Landskronagade 66
2100 København Ø

81773718http://toogoodtogo.dk

Find Facebook-event for det åbne arrangement her

Læs pressemeddelelse om plakatkampagnen her (Klausuleret til 5. juni)

Too Good To Go forbeholder sig retten til at aflyse arrangementet med kort varsel, hvis vejret, Corona eller anden sygdom bliver en hindring. 

Om Too Good To Go

Madspildsappen Too Good To Go blev lanceret i Danmark i 2016, og de nu over 38 mio. brugere har siden da reddet mere end 74 millioner lykkeposer med overskudsvarer, hvilket svarer til over 185.000 tons sparet CO2e. Too Good To Go har dermed gjort en væsentlig forskel i kampen mod madspild i de 15 lande, hvor appen er aktiv.

I appen kan man redde lykkeposer/bokse med overskudsmad fra bl.a. bagerier, supermarkeder, restauranter, kantiner og producenter.

Too Good To Go har sideløbende iværksat en række oplysningstiltag for at fremme viden om madspild - bl.a. datomærkningskampagner og en række uddannelsestiltag.


Om BLOX

BLOX er er et nationalt og internationalt samlingspunkt, der engagerer mennesker i arkitektur, design og bæredygtig byudvikling.

Læs mere om BLOX her

Følg pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

føtex og Too Good To Go i nyt madspildssamarbejde: Et vigtigt skridt i den rigtige retning31.8.2021 07:01:00 CEST | Pressemeddelelse

I dag skyder føtex et landsdækkende samarbejde i gang med madspildsaktøren Too Good To Go. Det gør indkøbsturen billigere – og forventes samtidig at reducere dagligvarekædens årlige madspild med mere end 400 tons. Samarbejdet bliver det mest omfattende per butik indenfor supermarkedssegmentet. Det er et vigtigt skridt i den rigtige retning, siger direktør for føtex, Anja Madsen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum