Orangetheory Fitness

Populært fitnesskoncept åbner i Lyngby

Del

Orangetheory Fitness har taget verden med storm med sit koncept om højintens træning med pulsmåler under det karakteristiske orange lys. Den 26. maj åbner det andet studie i Danmark på Jernbanepladsen i Lyngby. Allerede inden den officielle åbning har mange meldt sig ind, og bag den danske satsning står to gamle gymnasiekammerater.

I 2019 trådte Sebastian Manthey Wædeled for første gang ind i den amerikanske kæmpesucces Orangetheory Fitness i Florida, USA, i forbindelse med en forretningsrejse. Det skulle blive et skelsættende øjeblik, for blot ét år efter sagde han sit faste job op og åbnede i sommeren 2020 det første danske studie på Amager Strand i København sammen med sin tidligere gymnasiekammerat, Jakob Nygaard. 

På trods af coronakrisens indtog samme år har Orangetheory for alvor fået vind i sejlene i Danmark og slår nu dørene op til deres andet studie i Lyngby. Inden den officielle åbning har mange allerede meldt sig ind, og ambitionerne for Danmark er store med planer om at åbne 15 OTF-studier inden for de næste fem år. 


Nye træningstendenser efter coronakrisen

Selvom coronakrisen gav dem en hård opstart, mener stifterne bag, at det også har skabt nye muligheder og bidraget til, at mange danskere har revurderet deres træningsrutiner:

“Når det faste center blev lukket ned, fik man pludselig chancen for at genfinde sig selv og genoverveje sine vaner og træningsmønster. Flere er begyndt at træne hjemme eller udendørs, men vi ser også fra vores egne medlemmer, at de efter corona søger et fællesskab og konkrete resultater fra deres træning”, fortæller Sebastian Manthey Wædeled. 

Orangetheory er pulsbaseret intervaltræning i hold, hvor man træner hele kroppen gennem en kombination af løb, styrke og roning. Alle bærer en pulsmåler på armen, der er skræddersyet til den enkeltes niveau og viser, hvor man befinder sig i de fem pulszoner. 

Den 26. maj 2022 slår Orangetheory Danmark officielt dørene op for det nye studie, men allerede nu kan man komme forbi Jernbanepladsen 27 i Lyngby og få en rundvisning i studiet og en snak med en af trænerne. 

Nøgleord

Kontakter

Orangetheory Danmark:
Sebastian Manthey Wædeled
slarsen@orangetheoryfitness.dk
+45 31 41 91 92

Mindshare:
Caroline Kjærbye-Thygesen
caroline.thygesen@mindshareworld.com

Billeder

Links

Information om Orangetheory Fitness

Orangetheory Fitness
Prags Boulevard 80
2300 København S

+4553869192https://www.orangetheory.com/da-dk/

Om Orangetheory Fitness: 

Orangetheory startede i Florida, USA, hvor konceptet på kort tid blev en stor succes og er i dag udbredt til 22 forskellige lande med over 1 million medlemmer verden over. 

OTF kombinerer videnskab, personlig træning og teknologi i ét fællesskab:

  • Teknologi: Alle bærer en pulsmåler, der er skræddersyet til den enkeltes niveau og viser, hvor man befinder sig i de fem pulszoner (fra grå til rød zone). 
  • Videnskab: Når man befinder sig minimum 12 minutter i den orange zone, opnår man den optimale efterforbrænding - foruden de op til 1.000 kalorier, som man kan forbrænde på én time.
  • Personlig træning: Alle får en kropsanalyse og en personlig samtale med en træner inden opstart, hvor man sammen sætter mål og lægger en plan for ens træning, som der følges op på gennem hele forløbet. 
  • Fællesskab: Træningen er for alle uanset niveau, hvor elitesportsudøveren kan træne på samme hold som ham, der aldrig har trænet før. Samtidig er der et særligt sammenhold, hvor man fejrer medlemmernes fødselsdage, inviterer til events og challenges.

Følg pressemeddelelser fra Orangetheory Fitness

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.