Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Populært band tilbage til Næstved

Del

I en tid hvor koncertbranchen er præget af aflysninger og udsættelser, er der alligevel fuld gang i at sikre store oplevelser i fremtiden. Grønnegades Kaserne Kulturcenter har sikret sig en koncert med Pink Floyd Project den 9. april 2021!

-Det hele er lidt på hovedet for tiden, fortæller leder af Grønnegades Kaserne Kulturcenter, John Nørbjerg, der sidder med det store overblik på bookinger.

Den seneste tid har budt på rigtig meget kalenderkabale på Sydsjællands største kulturcenter, hvor mange af forårets planlagte oplevelser har måtte finde nye datoer. Men det hele er ikke bare udsættelser og aflysninger, for nu har publikum i Næstved en rigtig perle at se frem til – en koncert med det hyper populære band Pink Floyd Project.

-Sidst vi havde besøg af Pink Floyd Project var i efteråret, hvor de spillede en totalt udsolgt koncert. Billetterne blev revet væk, og der var en heftig efterspørgsel efter billetterne på facebook. Nu gør vi det igen, og vi håber selvfølgelig at interessen er lige så stor denne gang, for det skal ikke være en hemmelighed at den nuværende corona-situation har sat sine spor på billetsalget for tiden, slutter en forventningsfuld John Nørbjerg.

Bandet har denne gang valgt at kalde deres turné for P.U.L.S.E. PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert tour, og for mange mennesker står denne gigantiske stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat. Dels er det kulminationen af bandets visuelle udtryk og opsætning. Samtidig står mange af numrene tilbage i deres måske stærkeste versioner til dato.

Koncerten udspringer af "The Division Bell" albummet, men indeholder også en fuldlængde

opdateret performance af “Dark Side Of The Moon”. Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen og genopfører PULSE live i stærkeste opstilling. Dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd.

Billetsalget til næste års koncertbrag starter onsdag kl. 10.00 på www.gkkultur.dk, hvorfra alt billetsalg sker i øjeblikket.

Kontakter

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum