Region Hovedstaden

Politikerne i Region Hovedstaden har vedtaget undersøgelse af 112

Del

Et stort flertal af regionsrådet blev her til aften enige om et kommissorium til undersøgelse af forsinkede opkald til 112.

Et flertal af regionsrådet besluttede her til aften et kommissorium for en tilbundsgående undersøgelse af forsinkede opkald til 112. Samtidig blev det besluttet, at den eksterne lægeekspert Mads Koch Hansen skal hjælpe med at kigge regionen i kortene.

Mads Koch Hansen har haft en række ledende poster indenfor det danske sundhedsvæsen og har et indgående kendskab til akutområdet. Han har ti års erfaring som ambulancelæge og var i tre år leder af akutlægebilen i Horsens.

"Jeg er glad for, at Mads Koch Hansen kunne springe til og hjælpe os med at stille de rigtige spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at vi lynhurtigt får klarlagt sagen, så vi ved, hvad vi skal handle på politisk. Det er også derfor, at arbejdet med at indsamle data og undersøge sagen allerede er sat i gang," siger Lars Gaardhøj (S).

Regionsrådet vedtog, at sagen afrapporteres til politikerne i Forretningsudvalget 5. oktober.

Find link til kommissoriet her på regionens hjemmeside

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum