Bauer Media

Podcast vinder pris som radioreklame

Del

Fredag aften kunne Bauer Media føje endnu en prestigefyldt hæder til, da man vandt to priser ved radiobranchens prisuddeling, Prix Radio. Det skete da man vandt priserne Årets reklame og Årets kommercielle samarbejde for podcasten Med Kloden I Kurven..

Bauer Medias Innovationsteam arbejder målrettet på at rykke grænserne for hvad audio og særligt radio kan og det lykkedes til fulde, da podcasten om plastikforurening, Med Kloden I Kurven vandt to priser til radiobranchens årlige prisuddeling, Prix Radio.

"Radioreklamer har haft et behov for fornyelse. Den dybde og autenticitet som podcast har, kan lære os noget. Vi har brug for reklamer, der ikke bare skriger lavere og lavere priser. Det er fantastisk at flere og flere brands tager ansvar på denne måde", siger Innovationschef i Bauer Media, Rune Born Schwartz.

 Med Kloden I Kurven er produceret for REMA 1000 af Bauer Media og handler om dit og mit valg som forbruger og om hvordan vi kan gøre en forskel med varerne i vores indkøbskurv.

"De her to priser betyder rigtig meget for os i Bauer Media", sagde en meget glad innovationschef, Rune Born Schwartz, som især hæftede sig ved juryens begrundelse for Årets kommercielle samarbejde.

Ifølge juryen bygger Årets Kommercielle samarbejde på en enkel, informativ og utrolig direkte kommunikeret idé. Løsningen er i en særklasse for sig. Troværdigt og uden at råbe højt foldes både brand og budskab ud til lytterne.

Bauer Media vandt også sidste år prisen for årets radioreklame, dengang for samarbejdet med Nyhavn Rejser. Bauer Media laver podcast for en række danske og udenlandske brands og har senest lavet kampagner for Kriminalforsorgen og LEGO Duplo.

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte Innovationschef Rune Born Schwarz på mobilnummer 26 24 21 00 eller R&D Director Birgitte Bjerg Lorenzen på 20 40 23 13

Billeder

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

Bauer Media står bag radiostationerne NOVA, The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM , samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum