Næstved Bibliotek og Borgerservice

Podcast Lounge med prisbelønnet podcast

Del

Til redaktionerne! Datoen for Podcast Lounge er ændret til: onsdag den 19. januar kl. 19.00-20.30 - er nu rettet i teksten nedenunder: Podcasts og gode samtaler er igen i fokus i det nye år, når Næstved Bibliotek og Næstved by People slår dørene op for endnu en omgang Podcast Lounge, hvor vi sammen skal lytte til den prisbelønnede podcast ”Rosas Reality Radio”. Denne Podcast Lounge finder sted onsdag den 19. januar kl. 19.00-20.30 i Kulturhuset Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8 i Næstved.

Til Podcast Lounge taler vi om podcastet ‘Rosas Reality Radio’.
Til Podcast Lounge taler vi om podcastet ‘Rosas Reality Radio’.

Til redaktionerne! Datoen for Podcast Lounge er ændret til: onsdag den 19. januar kl. 19.00-20.30 - er nu rettet i teksten nedenunder:

Næstved Bibliotek og Næstved by People løfter sløret for det nye års første Podcast Lounge! Vi lægger ud med en podcast, der ikke bare eksperimenterer med podcast-formatet, men som også i 2020 vandt Prix Radio-prisen (Danmarks officielle radiopriser) i kategorien ’Årets nyskabelse’. Der er tale om podcastet ‘Rosas Reality Radio’. 

Kunstnerens vilkår på godt og ondt
Vi vil sammen lytte til et afsnit af podcastet ‘Rosas Reality Radio’, der handler om kunstneres vilkår i Danmark med udgangspunkt i billedkunstner og radiodokumentarist Rosa Marie Frangs egne oplevelser i kunstbranchen og i livet - på godt og ondt.

Kort og uhøjtidelig samtale
Efter gennemlytningen starter vi en afslappet og uhøjtidelig snak om podcasten, samfundet, kunstens rolle heri, andre medier med samme emne, og hvad der ellers falder os ind. Bagefter afslutter vi seancen med at præsentere tre anbefalinger af bøger, film, tegneserieromaner, dokumentarer m.m., som relaterer sig til aftenens emne.

Det er gratis at deltage i Podcast Lounge. Du skal melde dig til via www.naesbib.dk. Der kan max. være 15 deltagere pr. arrangement. 

Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for hyggelig stemning, drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere. 

Tid og sted: Onsdag den 19. januar kl. 19.00-20.30 i Kulturhuset Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved. 

Vil du vide mere om Podcast Lounge? Så klik ind på www.naesbib.dk eller www.facebook.com/naestvedbypeople 

Fakta: Næstved by People er en frivillig forening med fokus på at skabe fællesskab og oplevelser for unge i Næstved Kommune. Det gør de blandt andet ved at afholde events - denne gang i samarbejde med Næstved Bibliotek. Selvom Næstved by People’s generelle fokus er på unge, er alle aldre selvfølgelig velkommen til Podcast Lounge.

Vedr. billeder: Hermed gives tilladelse til at bruge vedhæftede billeder redaktionelt.

Kontakter

Billeder

Til Podcast Lounge taler vi om podcastet ‘Rosas Reality Radio’.
Til Podcast Lounge taler vi om podcastet ‘Rosas Reality Radio’.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum