Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Plejehjemsbeboere til Nytårskoncert

Del

Gode kræfter inviterer endnu en gang til nytårskoncert for byens plejehjem. Onsdag har Næstved Kommune sat Ensemble Storstrøm på plakaten i Ny Ridehus med en ægte musikalsk fejring af det nye år.

Genkendelige toner kan få den rette stemning op i os alle, ikke mindst til jul og nytår. Der skal være både kendt musik og musikalske overraskelser, og det skal være en fest i både ord og toner. Naturligvis med populære sangsolister, festlig musik af Strauss, Lumbye og alt det andet, som hører sig til.

Nytårskoncerterne 2020 byder ”op til dans” med to sangsolister. Sopran Gabriella Pace og barytonen Jens Søndergaard er inviteret til at holde nytårsfest sammen med byens plejehjem i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Om publikummet til Nytårskoncerten fortæller kulturcentrets leder, John Nørbjerg; ”Det er jo et publikum vi ikke har besøg af så tit, men når den første tone slås an, er det en fest som enhver anden. Vi ser altid frem til nytårskoncerten med glæde.”

Den prisbelønnede brasilianske sopran Gabriella Pace har etableret sig som en af de mest efterspurgte sangere i Sydamerika, og det er aller første gang at hun kan opleves sammen med Ensemble Storstrøm. Gabriella Pace har optrådt på en lang række indspilninger og i de største roller. I Danmark er hun især kendt for hende lange række nytårskoncerter med Aarhus Symfoniorkester i 2019.

Jens Søndergaard tog alle med storm, da Ensemble Storstrøm engagerede ham for første gang ved nytårskoncerterne i 2018, så en geninvitation lå lige til højrebenet. Jens Søndergaard tilhører den nye danske generation af unge sangere. Han forener scenisk overskud og udstråling med en potent og ubesværet klang. Hans operarepertoire spænder vidt fra tidlig barokmusik til en lang række danske uropførelser. Jens er uddannet på Operaakademiet i 2003 og debuterede fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2005.

Tilmeldingen til koncerten den 8. januar kl. 15.00 er overstået, og alle pladser er optaget.

Kontakter

John Nørbjerg, kulturcenterleder
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

Mail: jonor@naestved.dk
Mobil: 2024 5340

www.gkkultur.dk
www.gkkultur.billetten.dk

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum