Aabenraa Kommune

Plejehjemsbeboere i Aabenraa Kommune bliver vaccineret 6. januar

Del

Onsdag 6. januar vil alle plejehjemsbeboere, der har takket ja til COVID-19-vaccinen, blive vaccineret. Vaccinationen udføres af en læge og vil foregå på plejehjemmet.

Beboere på de ni plejehjem i Aabenraa Kommune samt Special- og Rehabiliteringscenter i Rødekro får onsdag 6. januar COVID-19-vaccinen. Alle beboere, som har takket ja til vaccinen, modtager den denne dag. En læge besøger plejehjemmet og foretager vaccinationen. De vaccinerede beboere vil være under rutinemæssig observation for allergiske reaktioner.

Samtidig vil de ansatte, som er på arbejde onsdag 6. januar og har sagt ja til vaccination, også modtage vaccinen.

- Det har været ti hårde måneder for beboerne, og jeg er på deres vegne glad for, at de nu endelig kan modtage vaccinen. Det er på mange måder en milepæl, og jeg glæder mig over, at vi nu er et skridt tættere på den normale hverdag, som vi alle savner – ikke mindst beboerne og de pårørende på vores plejehjem og Special- og Rehabiliteringscenter, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen, og fortsætter:

- Selvom vi nu vaccinerer, så vil der fortsat være besøgsrestriktioner og gældende retningslinjer, som de pårørende skal sætte sig ind i og efterleve. Det er fortsat nødvendigt, at vi passer på hinanden i en tid, hvor situationen med COVID-19 fortsat udvikler sig i vores samfund.

I alt bliver 388 beboere og 182 ansatte vaccineret i Aabenraa Kommune.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum