Ishøj Kommune

Plejecenter i Ishøj kan igen modtage besøg

Del

Alle beboere og medarbejdere på Torsbo plejecenter er testet negative for covid-19. Plejecentrets beboere kan derfor igen få besøg af deres nærmeste

Plejecenter Torsbo.
Plejecenter Torsbo.

Plejecenter Torsbo har siden den 18. august holdt lukket for besøg, efter det blev konstateret, at en medarbejder var smittet med covid-19. Ud fra et forsigtighedsprincip valgte Ishøj Kommune at få testet medarbejderne og alle beboerne på både plejecentret og de tilhørende ældreboliger.

Indtil testresultaterne var klar, valgte kommunen at lukke for besøg på plejecentret for at begrænse smittefare – både af hensyn til beboerne og borgere udefra.

Mandag den 24. august var de sidste testresultater klar. Testresultaterne viste, at der ikke er nogen smittede blandt hverken beboere eller medarbejdere. Derfor åbner Torsbo igen op for besøg fra tirsdag den 25. august kl. 11.

Besøgende skal følge de vedtagne retningslinjer for besøg på plejecentre i Ishøj Kommune. Retningslinjerne kan læses på kærbo.dk.

Kontakter

Helle Pernille Sell Madsen, centerchef for Center for Voksne og Velfærd, tlf. 43 57 78 30 eller hpm@ishoj.dk

Billeder

Plejecenter Torsbo.
Plejecenter Torsbo.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum