Fly PLAY hf

PLAY trykker prisen helt i bund på ny vinterrute til Florida

Del

Det islandske flyselskab, PLAY, imødekommer danskernes øgede rejselyst med historisk lave priser på flybilletter til den amerikanske østkyst. I dag åbnes billetsalget for ny vinterrute til Orlando i Florida, med billetpriser helt ned til 999 kroner.

- PLAY vil flyve danskerne fra København til Florida for kun 999 kroner

- Florida er PLAY’s fjerde destination på den amerikanske østkyst, der også tæller Boston, Washington og New York

København – 23. Februar, 2022: Det er kun tre uger siden, at PLAY kunne fortælle om en ny flyrute fra København til ’the big apple’, New York, der åbner i juni. Dette var flyselskabets tredje destination i rækken af USA-rejsemål, der i forvejen talte Washington og Boston. I dag offentliggør selskabet endnu en rute til den amerikanske østkyst, nærmere bestemt Orlando i Florida. Ruten er en del af en større accelerationsplan, der breder sig til hele Europa, med flyvninger til ferieparadiset, Florida, fra Berlin, Dublin, København, Göteborg, London og Paris via Island.

Danskernes rejselyst er tilbage
Flyselskabets billetsalg er steget trefoldigt siden december, hvor de første flyvninger til USA fra Europa blev sat til salg, senest med flyvninger til Stewart International Airport i New York. Som svar på den øgede interesse og rejselyst, har PLAY indsat et nyt Airbus A321 fly, der skal operere mellem Europa og Orlando og skabe øget tilstedeværelse i den globale flyarena. Birgir Jónsson, der er CEO for PLAY, er tilfreds med den stejle udvikling:

”Det har ikke været en selvfølge, at folk har haft lyst til at rejse igen efter pandemien. Derfor er vi glade for at kunne offentliggøre tal, der med al overbevisning fortæller, at danskerne hungrer efter at rejse. Vi har lagt en plan om at udvikle os ved at rejse til europæernes yndlingsdestinationer i USA, og den plan ser ud til at lykkes. Det er vi taknemmelige for og stolte af.”

Sol og særlige flypriser
De danske globetrottere kan flyve med PLAY til Florida i vintersæsonen, der byder på varme temperaturer i både luften og havet. Der vil være tre ugentlige afgange, mandag, onsdag og fredag. Turen, inklusivmellemlanding på Island, vil vare mellem 12 timer og 10 minutter - 12 timer og 40 minutter. Netop denne rute forventer Birgir Jónsson vil være et kærkomment tilbud til de solglade danskere.

”Florida har altid været en fantastisk destination at besøge. Der er sol året rundt, fantastiske resorts og fortryllende parker, som Walt Disney World og Legoland. Turen har dog historisk krævet, at man har haft den store pengepung fremme. Jeg glæder mig til at tilbyde danskerne at tage til Florida for en overkommelig pris som plaster på såret for et par virkelig hårde år uden rejsefrihed.”

Billetsalget for sæsonflyvningerne, der strækker sig fra september 2022 til april 2023, starter i dag på www.flyplay.com, med priser helt ned til 999 kroner for ruten mellem København og Orlando, Florida. Prisen er inklusiv alle obligatoriske gebyrer, transportafgifter og skattetillæg.

Billeder

Links

Information om Fly PLAY hf

Fly PLAY hfPLAY er et lavprisflyselskab, der fra 2022 flyver fra Island til 25+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Flyselskabet PLAY vækster voldsomt og tilpasser sig lufthavnsudfordringer8.7.2022 11:57:35 CEST | Pressemeddelelse

Det islandske flyselskab, PLAY har netop offentliggjort sin traffikrapport for juni, og tallene viser et flyselskab i kraftig vækst. Flyselskabet transporterede hele 87.932 passagerer i juni, hvilket er en stigning på 55% fra den foregående måned, hvor PLAY transporterede 56.601 passagerer.I juni var belægningen 79,2% sammenlignet med en belægning på 69,6% i maj. Udfordringerne i de europæiske lufthavne påvirker PLAY minimalt PLAY formåede at overholde afgangstiderne for juni i 79,1 % af tilfældene, hvilket overordnet set ikke lever op til PLAY’s egne høje standarder, men betragtes som et acceptabelt niveau af ledelsen, grundet store vanskelige udfordringer i europæiske lufthavne, som både kæmper med personalemangel og gennemgående forsinkelser. Disse udfordringer, som skyldes den hurtigt genopståede lyst til at rejse efter COVID-19, har forårsaget betydelige vanskeligheder og forsinkelser i forsyningskæderne såvel som i de fleste lufthavne, som PLAY opererer til. Som de fleste andre f

PLAY fejrer 1 års fødselsdag med op til 50% på flybilletter til Island og USA24.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 24. juni er det præcis et år siden, at det islandske flyselskab, PLAY, inviterede sine passagerer med på den første internationale flyvning. Dette bliver fejret 24.-26. juni med en voldsom rabat på op til 50 % på rejser mellem september til marts. København, 24. juni - Det islandske flyselskab, PLAY har været igennem en voldsom udvikling siden den første flyvning mellem Stansted og Keflavik 24. Juni 2021. Kun fire uger efter lanceringen blev flyselskabet børsnoteret på Nasdaq. To måneder senere ansøgte flyselskabet om amerikansk flyvetilladelse. Siden da er der blevet oprettet 25 nye ruter med en medarbejderstab på næsten 300 personer, som har serviceret mere end 320.000 passagerer de seneste tolv måneder - et tal, der svarer til næsten hele Islands befolkning. PLAY’s strategi om at skabe et billigt transatlantisk alternativ for europæerne, som skal flyve dem via Island til USA er blevet velmodtaget. I maj havde PLAY 56.601 passagerer, hvilket er en stigning på 54% fra den foregåen