Fly PLAY hf

PLAY overrasker passager nummer 1 million med et helt livs gratis flybilletter

Del

København 24. februar: Det islandske lavprisflyselskab, PLAY har overrasket sin passager nummer en million med en ultimativ "Golden Ticket", der giver ham ret til et helt liv med gratis PLAY-flyvninger.

Den heldige vinder, Ikechi Chima Apakama, blev mødt med en surprise-fest, da han, og hans to venner, ankom til Keflavik International Airport i Island efter hans flyvning fra Liverpool John Lennon lufthavn den 17. februar 2023.

Besætningen begyndte festlighederne efter takeoff i Liverpool og meddelte passagererne, at dette var en milepælsflyvning med PLAY's passager nummer en million, og at vinderen ville afsløres ved landing. 

Alle passagerer blev mødt med gaveposer, prosecco og kager for at markere milepælen. Udover gratis PLAY-flyvninger for livet modtog Ikechi også en frakke og hat fra det velkendte islandske mærke, Cintamani, til brug på alle sine kommende eventyr.

PLAY's CEO Birgir Jónsson kommenterede: "Jeg vil gerne takke hver enkelt af de en million gæster, der har fløjet med PLAY og PLAY-teamet for at levere vores prisvindende service. At nå en million passagerer er en enorm milepæl for et nyt flyselskab, der for kun 18 måneder siden stod over for en global pandemi og hidtil usete rejserestriktioner. Selvom jeg er sikker på, at dette er en stor ting for hr. Apakama, er det et fantastisk øjeblik for PLAY. "

PLAY transporterede 800.000 passagerer i 2022 og forventer, at det samlede passagertal vil være 1,5 - 1,7 millioner i 2023.

Kontakter

Mediekontakt:


Caroline Cecilie Olesen
Grey Public


Email: caroline.olesen@grey.com

Billeder

Links

Information om Fly PLAY hf

Fly PLAY hfPLAY er et lavprisflyselskab, der fra 2022 flyver fra Island til 30+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Traffikrapport: Flere fly fra København, tredoblet antal af passagerer og en belægningsgrad på 80,8% i april9.5.2023 13:59:46 CEST | Pressemeddelelse

København, 9. maj 2023: Det islandske flyselskab, PLAY oplevede en markant vækst i antallet af passagerer i april, hvor hele 102.499 rejsende fløj med selskabet, hvilket svarer til en belægningsgrad på 80,8%. Til sammenligning havde PLAY 86.661 passagerer i marts. Disse tal viser en betydelig vækst i forhold til samme periode sidste år, hvor 36.669 passagerer fløj med selskabet, og belægningsprocenten var 72,4%. Samtidig betyder det, at antallet af passagerer i april 2023 næsten blev tredoblet i forhold til året før. Birgir Jonsson, der er direktør i PLAY, udtaler: ”April er en udfordrende periode for et hurtigt voksende flyselskab, da vi øger vores drift markant i forberedelse til sommersæsonen ved at indsætte fire nye fly i drift og åbne mange nye destinationer i vores netværk. Derfor er vi tilfredse med en belægningsprocent på 80,8% i april, da vi ser vores eksisterende destinationer præstere rigtig godt, og de nye vil også gøre det efter et par uger.” April måned blev yderligere en