Plantorama

Plantedesigner lavede garagen til ”hjemmekontor” under nordjysk nedlukning

Del

Under den nordjyske coronanedlukning lavede plantedesigner Mette Toft garagen om til blomsterværksted. Dermed kunne hun passe sit arbejde og sine børn, og kunderne i Plantorama i Viborg undgik at gå forgæves.

Under den nordjyske coronanedlukning lavede plantedesigner Mette Toft garagen om til blomsterværksted. Foto: PR.
Under den nordjyske coronanedlukning lavede plantedesigner Mette Toft garagen om til blomsterværksted. Foto: PR.

Da Nordjylland lukkede ned i november, blev Mette Toft en af to hjemsendte plantedesignere fra Plantorama i Viborg. At gå rundt i hjemmet i Farsø i Vesthimmerlands Kommune uden at arbejde huede hende dog ikke, og efter en hurtig ombygning af garagen var hun fra dag et klar til at klø på fra ”hjemmekontoret”.

– Jeg stod og jokede med en kollega om, at hvis vi blev hjemsendt, kunne vi jo bare tage nogle blomster med og gå i krig. Da vi så faktisk blev sendt hjem, blev vi enige om, at tanken måske godt kunne føres ud i livet. Vi blev sendt hjem om fredagen, og allerede mandag morgen ryddede jeg garagen og indrettede mig med et stort bord og en lampe, så jeg kunne fortsætte arbejdet, siger Mette Toft.

Nytænkt hjemmelevering

Blomster og andre remedier, der skulle bruges for at kunne lave diverse samplantninger og dekorationer, blev leveret til Farsø med Plantoramas hjemmelevering. Et par dage senere kunne lastbilen lægge vejen forbi igen og tage de færdige kreationer med tilbage til forretningen i Viborg.

– Om formiddagen kom de første varer sammen med mit værktøj, og jeg kunne heldigvis fortsatte mit arbejde som normalt. Den eneste forskel var lokationen, siger Mette Toft.

Win-win-win

Det eneste minus ved at arbejde hjemmefra, var den ekstra koordinering og logistik, når udstyr skulle pakkes, eller når blomsterdekorationer skulle afhentes. Til gengæld ville mange kunder sandsynligvis være kørt forgæves til Plantorama i Viborg, hvis plantedesigneren ikke havde fortsat arbejdet fra privaten.

– Her i Viborg har Plantorama et rigtig godt ry, når man for eksempel lige skal have en værtindegave med på vejen. Mange kunder kører også gerne en omvej efter det, og de var jo kommet tomhændet fra butikken, hvis vores arbejde ikke blev lavet, siger Mette Toft og pointerer:

– Mit arbejde giver mig jo stor værdi, og ved at arbejde hjemmefra kunne jeg overholde restriktionerne, passe mit arbejde og tilmed kigge efter mine børn, som jo også var hjemsendt. Det var en win-win-win-situation.

Efter fjorten dages arbejde fra garagen var Mette Toft tilbage i Plantorama i Viborg.

Nøgleord

Kontakter

Mette Toft
Plantedesigner, Plantorama i Viborg
(+45) 51 34 44 01

Billeder

Under den nordjyske coronanedlukning lavede plantedesigner Mette Toft garagen om til blomsterværksted. Foto: PR.
Under den nordjyske coronanedlukning lavede plantedesigner Mette Toft garagen om til blomsterværksted. Foto: PR.
Download

Information om Plantorama

Plantorama
PlantoramaPlantorama er – med 11 store centre fordelt over hele landet – Danmarks største kæde af have- og dyrecentre. Centrene byder på oplevelser og inspiration for hele familien. www.plantorama.dk

Følg pressemeddelelser fra Plantorama

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Plantorama

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum