PlanBørnefonden

PlanBørnefonden uddeler Pigeprisen 2021

Del

Model og PlanBørnefonden-ambassadør Josephine Skriver er vært, når PlanBørnefondens Pigepris uddeles til en person eller organisation, der fremmer ligestilling og pigers rettigheder. Det sker i Food Space i København, hvor komiker Natasha Brock underholder og sangerinderne Mags og Amina optræder. Prisen uddeles af PlanBørnefonden i samarbejde med Femina.

Som udviklingen er nu, vil det tage 200 år, før piger og kvinder har samme muligheder som drenge og mænd. Derfor hylder vi skal de piger og unge kvinder, der gør en ekstra indsats for at fremme ligestilling. En jury bestående af 12 meningsdannere fra erhvervslivet, civilsamfundet og medierne har udvalgt årets tre kandidater til prisen, og de nominerede er:

- 28-årige Aphinya Jatupariskul, der står i spidsen for nonprofitorganisationen The Red Van, som arbejder for tryggere forhold blandt immigrerede gadeprostituerede i København.

- Ingrid Magnifique Baraka og Naima Yasin, der er værter på podcasten A Seat At The Table, hvor de taler åbent og ærligt om de udfordringer, de som sorte kvinder møder i Danmark.

- De Grønne Pigespejdere, der står bag initiativet Girls Act, der arbejder for at fremme piger og kvinders muligheder og ligestilling.

Siden d. 14. september har danskerne kunne stemme på deres favorit, og vinderen bliver offentliggjort d. 9. oktober.

PlanBørnefonden stiftede Pigeprisen i 2017, som siden er blevet uddelt hvert år i forbindelse med FN’s Internationale Pigedag.

HVOR: CPH Food Space, Kødbyen, Slagtehusgade 11, 1715 København

TID: D. 9. oktober 2021. Presse er inviteret til kl. 19.30

Akkreditering
Pressen inviteres til at dække arrangementet. Bemærk, at der vil være begrænset plads, hvorfor journalister og fotografer skal ansøge om plads senest lørdag den 9. oktober kl. 12.00 til:

Kirsten Brogaard
Presseansvarlig, PlanBørnefonden
Tlf: 29760335
Mail: kirsten.brogaard@planbornefonden.dk

Nøgleord

Kontakter

Information om PlanBørnefonden

PlanBørnefonden
PlanBørnefonden
Mimersgade 47, 4.
2200 København N

+45 70 22 12 11https://planbornefonden.dk

PlanBørnefonden er Danmarks største privatfinansierede børnerettighedsorganisation. Vi er en del af Plan International, som arbejder i 70 lande for at sikre børn og unges rettigheder og ligestilling mellem drenge og piger

Følg pressemeddelelser fra PlanBørnefonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PlanBørnefonden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum