PKA opfører 85 boliger i IrmaByen

Del

PKA investerer 175 mio. kr. i at få opført 85 lejligheder i IrmaByen i Rødovre.

Få måneder efter at PKA investerede i opførelsen af over 2.000 boliger på Grønttorvet i Valby, går PKA nu ind i et andet historisk område, Irmas tidligere arealer i Rødovre, også kendt som IrmaByen.

Boligprojektet er på 8.400 m2 og omfatter to blokke på seks etager med i alt 85 lejligheder til 175 mio. kr.

Projektet indgår som en del af ELF Developments nye byudviklingsområde på Irmas tidligere arealer ved Korsdalsvej i Rødovre. Hele området vil, når det er færdigudviklet i år 2020, omfatte 115.800 m2 primært boliger, butikker og erhverv, herunder Kaffetårnet, der er blevet kategoriseret som værende bevaringsværdigt. De første boliger er i færd med at blive opført.

”I lighed med Grønttorvet skal IrmaByen udvikles til et helt nyt byområde, og i PKA så vi muligheden for at være med til at præge denne udvikling. Vi får bygget kvalitetsboliger og får samtidigt et godt afkast til vores medlemmers pensioner. Det er et spændende projekt, som vi ser frem til at blive en del af,” siger PKA’s ejendomschef Nikolaj Stampe.

Det er ELF Development som udvikler og ejer IrmaByen. Her er man glade for at få PKA med ombord.

”PKA er en markant investor på det danske ejendomsmarked, og derfor er vi glade for, at de nu er en del af udviklingen af IrmaByen. Det styrker diversiteten, at vi får mange forskellige investorer med. Det danner baggrund for mange forskellige boligformer hvilket, understøtter den vision vi har for IrmaByen,” siger udviklingsdirektør i ELF Development, Anette Krarup.

Om PKA

• PKA administrerer pensioner for tre pensionskasser inden for social- og sundhedssektoren.

• PKA har 275.000 medlemmer og en samlet formue på ca. 235 mia. kr.

• PKA har investeret ca. 16,6 mia. kr. i ejendomme i Danmark og ca. 2,3 mia. kr. i udenlandske ejendomme.

Billeder

Information om PKA

PKA
Tuborg Boulevard
2900 Hellerup

39 45 45 45

Følg pressemeddelelser fra PKA

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra PKA