Business Wire

PIXUM

Del

Nyt hos Pixum: Foto-mobilcovers til over 200 mobil- og smartphonemodeller

Foto-mobilcovers leveringsklar i talrige design

Der er multimedier i denne udgave af Smart News. Se hele udgaven her: http://www.businesswire.com/news/home/20160426005117/da/

Et liv uden smartphone er nærmest umuligt at forestille sig, de praktiske all-rounder er blevet til en fast bestanddel af hverdagen. Oftest mangler telefonerne dog en personlig note. Med et selvdesignet Pixum foto-mobilcover kan den trofaste følgesvend gøres mere spændende med et personligt billede. Samtidigt beskytter de højkvalitative covers smartphonen mod stød og ridser. Pixum foto-mobilcovers fåes fra dags dato som sideflip-cover, downflip-cover, toughcase-cover, silikone-cover og hardcase-cover til mere end 200 forskellige mobil- og smartphone-modeller.

Sideflip-cover mobilcover

Pixum sideflip-coveret  er en ægte all-rounder: Det robuste cover i flot læderoptik beskytter mobilen hele vejen rundt. Coveret lukkes i siden med en magnetlukning og har også plads til kredit- og visitkort. Derudover har coveret udskæringer til kamera og alle betjeningselementer. Pixum Sideflip-coveret fåes til 259 kr.

Downflip-cover mobilcover

Mens de fleste mobilcover udelukkende beskytter bagsiden og siderne på smartphonen, omfatter Pixum downflip-coveret hele telefonen. I coverets indre er en hardcovertelefonindsats integreret, hvori mobilen fixeres. Coveret er perfekt til alle, som har deres smartphone i håndtasken eller bukselommen eller som ofte opholder sig på steder med megen støv og skidt. Pixum downflip-coveret fåes til 234 kr.

Toughcase-cover mobilcover

Dem som har deres mobil med selv under de ekstremste forhold, bør overveje at anskaffe sig et Pixum toughcase-cover . Pixum toughcase-coveret byder den bedstmulige beskyttelse selv mod de ekstremste rystelser: yderst består coveret af et antirids og stødabsorberende hardcase-cover, indeni ligger telefonen fast i en kerne af mørk silikone, som beskytter selv mod høje fald. Pixum toughcase-coveret fåes til kun 234 kr.

Silikone-cover mobilcover

Også med et Pixum  silikone-cover   er smartphonen beskyttet mod rystelser. Samtidtigt sørger silikonens skridsikre overflade for et godt greb om telefonen, som forhindrer, at mobilen rutscher ud af hånden på en. Især ved sveddrivene sport er et godt greb på mobilen guld værd. Pixum silikone-coveret fåes til kun 159 kr.

Hardcase-cover mobilcover

Det sidste nye skud på stammen er Pixum hardcase-coveret . Hardcase-mobilcoveret fra Pixum er lavet af højkvalitativt kunststof, hvor telefonen omsluttet på både bagsiden og op af alle kanterne. Coveret monteres med en praktisk snap-on befæstigelse og har udskæringer til kamera og alle porte, så der er adgang til alle mobilens funktioner. Pixum hardcase-coveret fåes til kun 159 kr.

Mere information under:  www.pixum.dk/cover/mobilcover

Contact:

Pixum
Claus Bagterp
E-mail: presse@pixum.com
Tel: +49 (0) 2236 886 313
https://www.pixum.dk/presserum

Link:

ClickThru

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com