Pixum - Diginet GmbH & Co. KG

„Pixum leverede!“ – citat Klaus Holsting

Del

I onsdags, d. 15.05.2019, åbnede den kendte fotograf Klaus Holsting sin aktuelle udstilling ”90” med portrætter af det politiske spektrum i Danmark, og Pixum - Danmarks førende fototjeneste - leverede trykkene.

Klaus Holstings udstilling i DGI-byen leveret af Pixum
Klaus Holstings udstilling i DGI-byen leveret af Pixum

3½ år har det taget Klaus Holsting at fotografere folketingspolitikerne med lukkede øjne, og i al den tid har han så, i al hemmelighed, samlet de helt specielle. Disse splitsekunder giver et helt andet og meget mere personligt billede af de portrætterede politikere – billeder fyldt med en helt anden ro, end vi er vant til.

Klaus Holsting havde hurtigt fundet den rigtige lokation til udstillingen, nemlig DGI-Byen i København, og trådte så i kontakt med Pixum. Pixum var hurtigt med på idéen, og sponsorerede trykkene i størrelser helt op til 150 × 225 cm.

Gennem forløbet valgte nogle af politikerne en anden levevej, hvorfor nye tryk måtte produceres og efterleveres, så udstillingen med 90 politikere stadig var komplet. Sådan gik det helt frem til, at statsminister Lars Løkke udskrev folketingsvalget tirsdag d. 7. maj.

Da valget var blevet udskrevet, skulle det pludseligt gå stærkt: Trykkene skulle hænges op, og der blev inviteret til fernisering i DGI-Byen onsdag d. 15. maj, hvor omkring 400 fremmødte blev budt velkommen af Klaus Holsting, og herefter høre åbningstalen af journalist Martin Krasnik. Udstillingen blev dækket bredt af pressen – både tv, radio og den skrivende presse var til stede.

 ”Det har været et utroligt spændende projekt at være med til at virkeliggøre. Når man ser alle billederne hænge på væggen, og ser, hvordan de virker, så kan vi kun være stolte over, at vi som Danmarks førende fotoservice kunne være med til at stemme opgaven. Og at den kunne holdes hemmelig så længe.” - Claus Bagterp, Country Manager ved Pixum Danmark

Udstillingen er åben alle dage frem til folketingsvalget d. 5. juni. Der er gratis adgang indenfor DGI Byens åbningstider.

Nøgleord

Billeder

Klaus Holstings udstilling i DGI-byen leveret af Pixum
Klaus Holstings udstilling i DGI-byen leveret af Pixum
Download
Klaus Holsting interviewes af pressen
Klaus Holsting interviewes af pressen
Download
Klaus Holsting med Claus Bagterp og Charlotte Philipsen fra Pixum
Klaus Holsting med Claus Bagterp og Charlotte Philipsen fra Pixum
Download

Vedhæftede filer

Information om Pixum - Diginet GmbH & Co. KG

Pixum - Diginet GmbH & Co. KG
Industriestr. 161
50999 Köln

http://www.pixum.dk

Om Pixum

Pixum (www.pixum.dk) er Danmarks førende udbyder af online fototjenester og en af de førende udbydere i Europa med over 3 millioner tilfredse kunder i hele Europa. Pixum har opnået topplaceringer i over 60 forbrugertests og uafhængige tests i forskellige danske og europæiske medier. Pixum tilbyder udover produkterne Pixum fotobog, Pixum vægbilleder et bredt udvalg fra fotokalendere, fotogaver, plakater, fotolærreder, mobilcovers, designkort og selvfølgelig også fremkaldelse af dine digitale billeder på premium fotopapirer.

Pixum trykker og fremkalder udelukkende på papirer af høj kvalitet med indsats af de nyeste miljøvenlige og bæredygtige trykteknologier. Udover gratis webspace til billedalbum, hvor du kan uploade dine egne billeder og dele dem med venner og bekendte, tilbyder Pixum dig også mange andre omfattende webløsninger til dine digitale billeder.

Pixum er ikke kun på din computer, men også undervejs kan du fornøje dig med at designe spændende fotoprodukter med vores mange spændende apps både til iOS og Android.

www.pixum.com tilbyder Pixum sine serviceydelser på dansk, svensk, engelsk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk og spansk og leverer til kunder i hele Europa. Pixum har gennem 19 år været certificeret Trusted Shop-medlem med bedømmelsen ”Sehr Gut”. Siden 2012 er Pixum i Danmark også e-mærket certificeret.

Følg pressemeddelelser fra Pixum - Diginet GmbH & Co. KG

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.