Næstved Bibliotek og Borgerservice

Pippis store fødselsdagsshow

Del

Tv-vært Katrine Bille fra Ramasjang gæster Næstved Bibliotek i anledning af Pippi Langstrømpes 75-års fødselsdag. Det sker onsdag den 14. oktober kl. 11.00.

Pippi Langstrømpe fylder 75 år, og det skal selvfølgelig fejres!
Pippi Langstrømpe fylder 75 år, og det skal selvfølgelig fejres!

Iklædt rollen som Pippi Langstrømpe vil den kendte Ramasjang-vært Katrine Bille læse højt fra udvalgte Pippi Langstrømpe-bøger og synge et par af bog- og filmseriens velkendte sange. Hør blandt andet "Her kommer Pippi Langstrømpe” og sangen om "Verdens stærkeste pige". Bagefter kan publikum stille spørgsmål til Katrine.

Pippi Langstrømpe er stadig lyslevende
Astrid Lindgrens klassiske eventyr om den bomstærke rødhårede pige, der bor for sig selv og tager på eventyr med sine to venner Tommy og Annika, udgør 75 år efter sin tilblivelse stadig en hjørnesten i danske børns litterære opvækst. Bøgerne styrker både fantasien og troen på egne evner.

Katrine Bille er kendt som vært på DR Ramasjang-programmerne "Lille Nørd", "Luk op, Luk i" og "Sommer i Ramasjang". Med sit karakteristiske, charmerende smil, gode humør og imødekommende personlighed er Katrine oplagt til at underholde både børn og forældre i rollen som Pippi Langstrømpe. Katrine er selv kæmpe Pippi-fan og glæder sig til at fejre Pippis fødselsdag sammen med børn og barnlige sjæle.

Arrangementet finder sted onsdag den 14. oktober kl. 11.00-11.45 på Næstved Biblioteks Store Scene. Det er gratis at deltage, men du skal sikre dig en billet til arrangementet via www.naesbib.dk

Torsdag, fredag og lørdag i uge 42 vil biblioteket også fejre Pippi ved at vise Pippi-film kl. 10.30, og børnene har mulighed for at få et Pippi-farvelægningsark med hjem. Læs mere og bestil billet på www.naesbib.dk 

Kontakter

Billeder

Pippi Langstrømpe fylder 75 år, og det skal selvfølgelig fejres!
Pippi Langstrømpe fylder 75 år, og det skal selvfølgelig fejres!
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum