Turbine Forlaget A/S

Pilsneren har indtaget sin plads i ølrevolutionen

Del

Pilsneren er blevet misforstået og underkendt i årtier, men det gør ølekspert Christian Andersen og brygmester Jens Eiken op med i ”Den nøgne øl”, den første bog af sin art om verdens mest populære type øl

”Pilsneren er ølrevolutionens hemmelige våben. De mange nye, rebelske og dygtige bryggere, som sætter dagsordenen i øllets verden, har langt om længe også kastet deres kærlighed på pilsneren. Nu er pilsneren både cool og folkelig,” udtaler Christian Andersen.

”Pilsneren er den type øl, som jeg altid vender tilbage til. Det gør jeg, fordi den ganske enkelt er en suveræn drik, en nødvendig drik, en urdrik. En velbrygget pilsner med al sin underspillede elegance og velsmag har den bredest mulige appel til øldrikkerne, også feinschmeckerne,” mener Jens Eiken.

Ølekspert Christian Andersen og brygmester Jens Eiken vil med ”Den nøgne øl” rehabilitere pilsneren og argumenterer for, at pilsneren hører hjemme i hjertet af ølrevolutionen.

I ”Den nøgne øl” besøges bryggerier i USA, Tyskland og Tjekkiet. Verdens bedste pilsnerbryggere interviewes om hemmeligheden bag den perfekte pilsner – og deres pilsnere anmeldes. Teknikken og råvarerne bag den gode pilsner belyses og samtidig frigives 10 rebelske opskrifter på pilsner til bryggerne og interesserede læsere. Et nyudviklet smageskema tilbyder et større indblik i den vidunderlige verden af nøgne øl.

Herlev Bryghus har til lanceringen af bogen brygget Plzeňer efter en af bogens 10 opskrifter. Plzeňer er en opdatering af verdens første pilsner, som blev brygget i 1842 i Tjekkiet.

Udgivelsen fejres d. 7. november på ølbaren Taphouse i København. Her vil der være mulighed for at smage den nybryggede pilsner, købe bogen og få den signeret.
De to forfattere vil også være at finde på Madscenen på årets BogForum, fredag kl. 16.45. Dagen efter er de på Turbines stand kl. 14.

Fakta om bogen:

Titel: Den nøgne øl
Forfattere: Christian Andersen og Jens Eiken
TURBINE // ISBN: 9788740651683 // 378 sider // Vejl. pris 299,95 kr.
Udkommer d. 7. november 2019

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Bogens forside
Bogens forside
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

København spiller hovedrollen i ny serie af fotobøger24.10.2019 14:54:14 CESTPressemeddelelse

”København 1950’erne – Københavnernes historie fortalt i billeder” er første bind i en storslået serie af flotte fotobøger, der fortæller Københavns historie årti for årti. Forfatter og tidligere museumsdirektør Lene Floris har redigeret det store værk, der fortæller om drømme og hverdag i de københavnske hjem og på arbejdspladserne, om byens trafik, boliger og stormagasiner og meget andet, der gør København til København.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum