Haderslev Kommune

Pilfingre og læseheste leger med ny infoskærm

Del

Turistkontoret er ved at finde sig til rette på Bispen i Haderslev. En ny stor infoskærm får nysgerrige forbipasserende til at gå på opdagelse i kommunen.

Det er svært at lade være med at trykke, zoome og lege med den nye store infoskærm, der er sat op i indgangspartiet i Bispen i Haderslev. Og det er også meningen. Den nye interaktive infoskærm kan nemlig bruges til at søge på forskellige aktiviteteter i kommunen - fx kan man finde kirker, museer, caféer og andre attraktioner.

"Vi har kun lige fået sat skærmen op i denne uge, og den er allerede taget i brug. Den er svær at komme uden om, hvis man har sin gang på Bispen, men det er også meningen", siger borgmester H.P. Geil.

Den store infoskærm står lige ud for indgangen til biblioteket og turistkontoret, og dermed er det både biblioteksbesøgende og turister, der får glæde af skræmen.

"Via skærmen kan turister få information, men også Bispens øvrige brugere kan gå på opdagelse i deres egen kommune, og det var én af de ting, vi håbede på, da vi besluttede at flytte turistkontoret ind på Bispen, siger H.P. Geil.

Under trappen, der fører op til Bispens Café, er der indrettet et lille hyggerum for børn. Det er endnu ikke helt færdigt, men børnene har opdaget det.

"Det er dejligt at se, at der er blevet taget så godt imod de første små tiltag, vi har gjort på Bispen. Vi går i gang med en egentlig ombygning til efteråret, så vi får integreret turistkontoret endnu mere", siger H.P. Geil, der dog vil vente med byggerod til turistsæsonen er forbi.

En anden anden fordel ved flytningen er blandt andet, at turistkontoret nu kan holde længere åbent, idet samarbejdet med biblioteket giver mulighed for længere åbningstider.

FOTO:

En ny stor infoskærm og et lille hyggehjørne under trappen er blot et par af de fornyelser, der er sket, siden turistkontoret for en måneds tid siden flyttede ind på Bispen i Haderslev.Kontaktinformation:

Borgmester HP Geil, telefon 21 69 64 71.Direktør, Børne- og Familieservice, Charlotte Veilskov, telefon 21 74 97 30.

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum