Furesø Kommune

Picnic samler Furesø

Del

Lørdag den 25. og søndag den 26. maj trækker Furesø i forklædet, når Furesø Picnicfestival åbner op for lokale fristelser.

For femte år i træk afvikles Furesø Picnicfestival. Festivalen tilbyder aktiviteter for alle aldre og i alle kringelkroge af kommunen og er en oplagt mulighed for at få øjnene op for, hvad vi har af herligheder lige foran vores hoveddør.

Mulighed for at netværke på tværs af alder, baggrund og geografi

”Furesø Kommune er fuld af engagerede borgere, smuk natur og lokalt producerede fødevarer. Furesø Picnicfestival er et interessant bud på, hvordan alle vores lokale ressourcer kan sættes i spil og samles om et fælles emne: nemlig mad-, natur- og kulturoplevelser i både børne- og voksenhøjde", udtaler Ole Bondo Christensen, borgmester i Furesø Kommune, og fortsætter:

”Jeg vil gerne opfordre alle borgere til at komme ud og være med i weekenden. Se Furesø fra nye vinkler, nyd godt af de sjove tilbud til store og små og smag på lokale råvarer, som serveres friskt fra lokale marker. Her er alle muligheder for at lære din kommune og dine medborgere at kende”, slutter Ole Bondo Christensen.

Furesø kan levere store oplevelser

Furesø Picnicfestival består af en masse begivenheder, der særligt om søndagen er samlet primært på ét sted, nemlig Furesøbad. De mange begivenheder er arrangeret af lokale foreninger, virksomheder eller institutioner, som denne picnic-weekend åbner dørene for at byde ind i det samlede festivalprogram:

”Som Furesøborger er jeg stolt over at se, hvordan vores borgere, unge som gamle, engagerer sig og tager aktivt del i en festival som Furesø Picnicfestival til stor glæde for os alle", siger Tine Hessner, formand for Udvalg for kultur, fritid og idræt. Denne store og ekstraordinære indsats fra vores lokalliv gør vores kommune til et sjovt og spændende sted af bo med masser af muligheder for et aktivt og sundt liv med masser af nærvær og samvær med andre”, slutter Tine Hessner.

Om Furesø Picnicfestival

Festivalen finder sted den 25. og 26. maj. Festivalen er en non profit-festival med gratis entre til Store Picnicdag ved Furesøbad søndag den 26. maj. Nogle af aktiviteterne koster et beløb at deltage i. Hele programmet samt detaljer omkring de enkelte events kan du finde på www.picnicfestival.dk

Eventpuljen i Furesø Kommune har i 2019 støttet Furesø Picnicfestival, Store Flyvedag (d. 24/8), Furesø Festival (d. 30/8), Chasing Cancellara (d. 7/9) og Flyvestationen på hjul (d. 8/9).

Nøgleord

Kontakter

• Ole Bondo Christensen, borgmester, 7216 5200, borgmester@furesoe.dk
• Tine Hessner, formand for Udvalg for kultur, fritid og idræt, tih1@furesoe.dk, 4119 6041

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum