Jens Christian Milo

PHILIPSON WINE KONCERNENS ÅRSREGNSKAB 2020

Del

Philipson Wine koncernen har afsluttet regnskabet pr. 30/6/2020. I dette regnskab leverer koncernen et resultat efter skat på 17,5 millioner mod 13,5 millioner i sidste regnskabsår. Året har naturligvis været påvirket af Covid-19, men koncernen har været i stand til at lave en hurtig omstilling og afdække ændringer til en positiv vækst.
Philipson Wine har i dette regnskabsår igangsat et omfattende it-projekt indeholdende alle de digitale tjenester, der servicerer driften og vores webshop. Det er historisk set koncernens største investering, og en væsentlig andel af disse omkostninger er afholdt og afskrevet i regnskabet. Philipson Wine har fortsat en særdeles aggressiv investeringsprofil de kommende år – således at vi kan tilbyde markedet nye vinøse og digitale muligheder. De synlige beviser på vores investeringer er en ny webshop, som er landets største online vinhandel.
Vi anser resultatet for tilfredsstillende i en kompliceret tid, med svære betingelser og hård priskonkurrence. På trods af dette ser vi frem til fortsat vækst og indvinding af nye markeder og segmenter.
Philipson Wine har betydelig vækst i flere kundesegmenter, som følge af en nyanlagt salgsstrategi, og oplever også en stor vækst i salg af vine En Primeur. Dette er en tillidssag, som for kunderne indebærer forudbetaling og levering ved vinens frigivelse. Her har det stor betydning for kunderne, at Philipson Wine er en stærk og solid virksomhed, således at man som kunde er sikker på den fremtidige leverance. Vi er overbeviste om, at den tryghed Philipson Wine’s vækst bibringer i de kommende år vil have en øget positiv effekt på kundernes risikovillighed.
Vi oplever en stigende interesse for vin og især kvalitetsvin hos forbrugerne, som er helt i tråd med den overordnede mission Philipson Wine har arbejdet målrettet på i 35 år. Vi leverer kvalitetsvin direkte fra producenterne til kunderne – det er ikke ny disruption – men måden vi altid har drevet forretning på.
Spørgsmål til regnskabet kan stilles til Administrerende direktør Jens Christian Milo på e-mail: jc@philipsonwine.com eller telefon: +45 40 14 40 50

Nøgleord

Kontakter

Spørgsmål til regnskabet kan stilles til Administrerende direktør Jens Christian Milo på e-mail: jc@philipsonwine.com eller telefon: +45 40 14 40 50

Vedhæftede filer

Links

Information om Jens Christian Milo

Jens Christian Milo
Kokkedal Industripark 10
2980 Kokkedal

http://www.philipsonwine.com
,

Følg pressemeddelelser fra Jens Christian Milo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.