Kræftens Bekæmpelse

Philip Ole Cornelius Schjerbeck, Odense, nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse

Del

Blev valgt søndag, hvor foreningen havde repræsentantskabsmøde i Kolding.

Cand. Scient. pol. Philip Ole Cornelius Schjerbeck, Odense, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse valgt som nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Det blev han søndag på foreningens repræsentantskabsmøde i Kolding.

Sommedlem af hovedbestyrelsen vil han især arbejde for at sikre de frivillige i Kræftens Bekæmpelse gode vilkår: - Jeg synes det skal være endnu nemmere at være frivillig i Kræftens Bekæmpelse, konkret skal der skal være flere informationer om, hvad man som frivillig kan biddrage med, og hvordan det frivillige arbejde skal udføres, siger han.

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Obligatorisk kaloriemærkning nødvendig31.1.2019 15:43:35Pressemeddelelse

Andelen af overvægtige stiger. Det samme gør antallet af måltider, der spises uden for hjemmet. Men det er nærmest umuligt finde rundt i, hvor mange kalorier der er i de burgere, caffe latte eller sandwich, vi køber. Derfor går Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og Kræftens Bekæmpelse sammen for at få indført obligatorisk kaloriemærkning i de større kæder af burgerrestauranter, caféer, kiosker, tankstationer, mm.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum