DEAS

PFA og DEAS starter udlejning i Aalborg

Del
Udlejningen af PFA's Havnehusene i Aalborg er skudt i gang.
Udlejningen af PFA's Havnehusene i Aalborg er skudt i gang.

PFA står sammen med A. Enggaard bag opførelsen af tre nye ejendomme med samlet set 297 boliger i Aalborgs spirende bydel Østre Havn. Søndag den 27. august skød ejendomsforvaltningsselskabet DEAS udlejningen af det ene projekt, nemlig Havnehusene på Østre Havnegade 24, i gang med et velbesøgt første åbent hus. Ejendommen rummer 72 moderne lejelejligheder.

”Aalborg er en attraktiv by, der er inde i en stærk og positiv udvikling. Med Havnehusene sikrer vi muligheder for en bred målgruppe ved at tilbyde lejligheder i forskellige størrelser og prisklasser. De nye beboere får samtidig et levende og attraktivt bymiljø. Vi ser frem til at møde målgruppens respons i den kommende udlejning, som vi har fuld tillid til, at DEAS vil løse effektivt og professionelt,” siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme. 

Efter de senere års fokus på København, Aarhus og Odense har flere store investorer valgt at opføre nye byggeprojekter i den nordjyske hovedstad Aalborg.

”Vi har i DEAS knap 6.000 lejemål i administration i Aalborg og ser en klar tendens til, at vores kunder har opmærksomheden rettet mod Aalborg og foretager investeringer i form af nybyggeri. Det betyder, at vores engagement også øges deroppe i tråd med vores vækststrategi. PFA og A. Enggaard har med Havnehusene opført en flot ejendom med nogle gode lejligheder, hvilket prøvelejligheden også viser med tydelighed. I DEAS har vi som bygherrerådgiver været ind over projektet fra start og ser nu frem til den forestående udlejning og til efterfølgende at møde lejerne i den daglige administration og drift af deres boliger,” siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS.

Det er muligt for alle at komme i betragtning til de nye lejligheder i Havnehusene. Læs mere om lejlighederne og kommende åbent hus på hjemmesiden www.havnehusene.dk.

Om Østre Havn
Østre Havn er et tidligere industriområde og et havneareal i Aalborg, der p.t. er under omdannelse til en moderne bydel med blandet bolig og erhverv. De tidligere industriområder omkring Østre Havnebassin udvikles således til en ny bydel med ungdomsboliger, ejer- og lejeboliger, vidensvirksomheder, erhverv, uddannelse, oplevelser og havneaktiviteter.

Om Havnehusene
Boligejendom på ni etager med 72 lejligheder og to erhvervslejemål. Byggeriet forventes færdigt i oktober 2017. Bygningens facader i røde mursten og beton er inspireret af stilen i industriområdet, og højden på byggeriet relaterer til de oprindelige høje kornsiloer, som prægede området. Projektet er udviklet af A. Enggaard, tegnet af Bjørk og Maigaard arkitekter, mens Niras er rådgivende ingeniør.

For mere information
Direktør Michael Bruhn, PFA Ejendomme, mobil 24 28 46 30
Udlejningschef Lasse Rüsz, DEAS, mobil 27 78 38 80

Kort om PFA
PFA Pension blev i 1917 dannet af en række arbejdsgiverorganisationer som et uafhængigt selskab med det ene formål at sikre medarbejdere og familier en tryg økonomisk fremtid. Det førte til dannelsen af Pensionsforsikringsanstalten, Aktieselskab, som PFA oprindeligt hed. I dag er PFA vokset til at have ca. 1,2 mio. kunder i alt fra en lang række af Danmarks største virksomheder og organisationer. Men pejlemærket er stadig det samme. Det handler om at skabe størst mulig værdi til kunderne.

Kort om DEAS
DEAS A/S er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber. Selskabet består af fem forretningslinjer: Ejendomsadministration, Property Asset Management, Facility Services, Udlejning og Offentlig-Privat Partnerskab (OPP). Vi tilbyder ydelser som administration af bolig- og erhvervsejendomme, ejer- og andelsboligforeninger samt management af butikscentre. Hertil kommer bygherrerådgivning, byggesagsadministration, energistyring, drift og vedligehold, udlejning af bolig- og erhvervslejemål samt salg og vurdering af erhvervsejendomme. DEAS administrerer cirka 2.000 ejendomme med cirka 70.000 lejemål i Danmark og har kontorer i København, Aalborg og Aarhus. DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Billeder

Udlejningen af PFA's Havnehusene i Aalborg er skudt i gang.
Udlejningen af PFA's Havnehusene i Aalborg er skudt i gang.
Download
Havnehusene på Østre Havnegade 24 er på ni etager med 72 lejligheder og to erhvervslejemål
Havnehusene på Østre Havnegade 24 er på ni etager med 72 lejligheder og to erhvervslejemål
Download
Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS.
Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS.
Download
Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme
Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

CALUM udvider med nye lejligheder på Eternitgrunden26.4.2018 08:26pressemeddelelse

Ejendomsselskabet CALUM er aktiv i flere byudviklingsområder i Aalborg, og Eternit-grunden midt i byen er ingen undtagelse. Den 1. september står 29 nye lejeboliger klart til indflytning. ”Med Gavlhusene omdanner vi et smukt ældre hus fra 1897 til 29 unikke lejligheder med sjæl og historie. Vi mixer gammelt og nyt og har som altid truffet et enkelt og kvalitetsbevidst materialevalg,” siger Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM. Den gamle smukke facade ud mod Alexander Foss Gade er bevaret, mens der på den modsatte facade mod gårdrummet skabes et moderne udtryk. DEAS er udpeget til at stå for førstegangsudlejning samt efterfølgende administration af Gavlhusene, hvor der er lagt vægt på gode uderum. På taget etableres en stor tagterrasse med udsigt over området, og beboerne får eget orangeri, hvor de har rig mulighed for at opholde sig i grønne og lyse omgivelser. By med vokseværk ”Vi ser frem til at sætte gang i udlejningen på vegne af CALUM, der rammer et behov og en efterspørgsel i mar

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum