Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Peter Sommer helt alene med Palle

Del

Den kendte sanger og musiker drager på turné med orgel-kongen Palle Hjorth til efteråret. Turnéen tager dem til Næstved den 25. september.

Nu kan fans af en af landets dygtigste sangskrivere glæde sig til at opleve hans sange på en helt ny og nedskaleret måde. Sammen med orgelkongen Palle Hjorth, der også er pianist i Peter Sommers band ’Tiggerne’, drager han ud i det danske land for at give publikum en helt anden oplevelse, end de normalt vil få.

Coronatiden og dens mange udfordringer, ikke mindst for livekoncerter, har givet plads til at arbejde på dette nye projekt, fortæller Peter Sommer. -Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste 6 plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses – hvor vildt det end måtte lyde.

Albummet er udgangspunktet for koncerten den 25. september i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetterne er til salg på www.gkkultur.dk og kan også købes på kulturcnetret billetkontor.

Kontakter

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Læs mere om fortiden og nutiden på RIDER Blog.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum