Peter Normann bliver ny administrerende direktør for Morsø

Del

Branding og innovation skal endnu mere i fokus i den 163 år gamle virksomhed. Derfor kommer der ny direktør i august, og senere på året flytter Morsø sit hovedkontor til København.

Morsø skal have endnu mere fart på udviklingen, og en øget investering fra ejerne skal sikre, at Morsø bliver et stærkt internationalt varemærke, kendt for kvalitet, tidssvarende og innovativt design.

Succes lanceringen af udendørs ovnen ’Forno’, hvor man både kan hygge sig omkring ilden, men også bage pizza, ryge laks og stege lækre retter har sat gang i en produktserie, bør i høj grad tilskrives forhenværende administrerende direktør Erik Theil og hans store arbejde og loyalitet. Erik Theil, der selv er født og opvokset på Mors, flyttede af private årsager til Norge tidligere på året, men fortsatte i stillingen indtil den helt rigtige efterfølger var fundet. Erik giver virksomheden videre med en ny måde at tænke muligheder på, og der er allerede flere nye, spændende produkter på vej.

Peter Normann er manden, der skal gøre planerne til realiteter, og han kommer til Morsø med erfaringer fra Holmegaard, Royal Copenhagen, Rosendahl Design Group og senest Shamballa Jewels. Erfaringerne spænder fra fabriksledelse, produktudvikling, salg og marketing til administrerende direktør.
 
”Gennem årene har Peter Normann, med stor succes, formået at skabe den rette sammenhæng mellem virksomheds-dna og nytænkning - både i forhold til produktion, organisation og branding. Netop disse kvaliteter lægger vi stor vægt på hos Peter”, udtaler bestyrelsesformand Ebbe-Pelle Jacobsen.

For den nye administrerende direktør er der ingen tvivl om, at der venter et stort og spændende arbejde med at udvikle Morsø.

”Der findes kun meget få varemærkevirksomheder i Danmark med en så fantastisk historie, der går så langt tilbage som Morsøs, og derfor er jeg meget glad for at få lov til at lede arbejdet med at videreudvikle Morsø. Der ligger mange kommercielt udfordrende opgaver foran os, som bliver utroligt spændende at tage fat i. Herunder selve Morsø "brandet" som vi skal i gang med at aktivere og forløse, for selvom Morsø producerer måske de bedste brændeovne, så indeholder varemærket så meget mere end det”, udtaler Peter Normann.
 
Peter Normann tiltræder primo august.
 
Ved spørgsmål kontakt venligst:
 
Peter Normann
pnn@morsøe.com
 
Med venlig hilsen
Ebbe-Pelle Jacobsen
Bestyrelsesformand i Morsø
 

Et lille stykke danmarkshistorie
Morsøs historie går 163 år tilbage, hvor virksomheden under navnet Morsø Jernstøberi A/S blev grundlagt på Mors. Det var den driftige handelsmand N. A. Christensen, der stod bag virksomheden, og han skabte hurtigt en succes med sit store forretningstalent og sine kreative idéer.

Nøgleord

Kontakter

Peter Normann pnn@morsoe.com

Billeder

Information om Ocean Agency A/S

Ocean Agency A/S
Livjægergade 17B, 3 sal
2100 København Ø

http://oceanagency.dk

Reklamebureu

Følg pressemeddelelser fra Ocean Agency A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.