Live Nation Denmark ApS

Peter Gabriel annoncerer sine første europæiske turnédatoer i næsten et årti

Del

Peter Gabriel ‘i/o The Tour´ i Royal Arena 30. maj 2023: Danmark er ottende stop på touren, med en fuldt siddende koncert i Royal Arena i København den 30. maj. Billetsalget starter 11. november kl. 10.00

I dag annoncerede Peter Gabriel planerne for sin 2023-turné, der kommer til Storbritannien og Europa næste forår. Turnéen vil være hans første soloshows uden for Nordamerika siden 2014's ’Back to Front Tour’, der fejrede det æra-definerende album So. De 22 shows i Europa, som er produceret af Live Nation, starter i Krakow, Polen den 18. maj 2023, med datoer i Italien, Frankrig, Tyskland, Danmark, Sverige, Norge, Holland, Belgien, Schweiz og Storbritannien, før den runder af i Dublin, Irland den 25. juni 2023. Touren fortsætter derefter i Nordamerika i sensommeren/efteråret hvor datoer og billetoplysninger følger.

På i/o - touren vil Gabriel spille nyt materiale fra hans kommende album i/o, samt dykke ned i hans uforlignelige katalog med hits, fanfavoritter og det uventede. Til koncerterne får Gabriel selskab af sit faste band Tony Levin, David Rhodes og Manu Katché. Detaljer om i/o-albummet følger.

Om turnéen siger Peter Gabriel: “It’s been a while and I am now surrounded by a whole lot of new songs and am excited to be taking them out on the road for a spin. Look forward to seeing you out there.”

BILLETTER: Billetter sættes til salg fra fredag ​​den 11. november 2022 via Live Nation. Fans vil have adgang til et særligt forsalg via Peters Fan Club-mailingliste, fra tirsdag den 8. november.

Billetpriser: PL1 1.500,- / PL2 990,- / PL3 750,- / PL4 650,- / PL5 495 kr. + gebyr

Der vil også være tre typer VIP pakker i salg.

Billetsalget starter fredag 11. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale torsdag 10. november fra kl. 10:00 til 18.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk. Peter Gabriel fanklub mailing list presale fra tirsdag 8. november kl. 13.00 til torsdag 10. november kl. 18.00

i/o The Tour – Europe 2023

Thursday 18 May               Krakow, Poland                   TAURON Arena

Saturday 20 May                 Verona, Italy                         Verona Arena

Sunday 21 May                   Milan, Italy                           Mediolanum Arena

Tuesday 23 May                 Paris, France                         AccorHotels Arena

Wednesday 24 May           Lille, France                           Stade Pierre-Mauroy

Friday 26 May                      Berlin, Germany                 Waldbuehne

Sunday 28 May                   Munich, Germany               Koenigsplatz

Tuesday 30 May                 Copenhagen, Denmark       Royal Arena

Wednesday 31 May           Stockholm, Sweden           Avicii Arena

Friday 2 June                       Bergen, Norway                 Koengen

Monday 5 June                    Amsterdam, Netherlands   Ziggo Dome

Tuesday 6 June                    Antwerp, Belgium               Sportpaleis

Thursday 8 June                 Zurich, Switzerland             Hallenstadion

Saturday 10 June               Cologne, Germany             Lanxess Arena

Monday 12 June                 Hamburg, Germany           Barclays Arena

Tuesday 13 June                 Frankfurt, Germany           Fest Halle

Thursday 15 June               Bordeaux, France               Arkea Arena

Saturday 17 June               Birmingham, UK                 Utilita Arena

Monday 19 June                 London, UK                           The O2

Thursday 22 June                Glasgow, UK                         OVO Hydro

Friday 23 June                     Manchester, UK                 AO Arena

Sunday 25 June                   Dublin, Ireland                     3Arena

For komplet tour og billetinformation, VIP Pakker med mere besøg:www.livenation.com,www.petergabriel.com.

 

Om Peter Gabriel

Peter Gabriel kom først i internationalt søgelys i forbindelse med succesen med Genesis, et band, som han var med til at stifte, mens han stadig gik i skole. Siden han forlod Genesis i 1975, har hans indspilningskarriere omfattet elleve studiealbum, filmsoundtracks til Alan Parkers 'Birdy', Martin Scorsese's 'The Last Temptation of Christ' og Philip Noyces 'Rabbit Proof Fence' samt adskillige live-albums. Hans bredere musikalske karriere har omfattet adskillige Grammy Awards, de verdenskendte Real World Studios, dannelsen af ​​Real World Records label og i 1980 oprettelsen af ​​WOMAD, festivalen, der har lanceret karrierer for mange kunstnere fra hele verden og som netop har fejret 40-års jubilæum.

Peter Gabriel var med til at stifte menneskerettighedsorganisationen WITNESS (Witness.org) i 1992, den organisation, der var pionerer i brugen af ​​kameraer og teknologi i menneskerettighedskampagner, og i 2007 grundlagde han sammen med Sir Richard Branson The Elders (teelders.org), som blev lanceret af Nelson Mandela. I 2006 blev Peter Gabriel tildelt den prestigefyldte Man of Peace-titel af Nobels fredspristagere og kom i 2008 også med på Time 100-listen. Han er blevet optaget i Rock & Roll Hall of Fame to gange. Han er fortsat engageret i en bred vifte af teknologibaserede virksomheder i en række kreative industrier.

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder primært med koncerter, men beskæftiger os også med comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK og Heartland er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den tyrkisk-hollandske rap-stjerne Murda indtager Store VEGA 7. marts.30.11.2022 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer MURDA 7. MARTS 2023 STORE VEGA Fra Rotterdam til Istanbul, lige siden han var ung, har Önder ”Murda” Doğan været en ægte verdensmand og nu ligger verden for hans fødder. Murda opdagede i en tidlig alder sin kærlighed til hip-hop. I Holland er han kendt for sange som 'Rompe', 'Shutdown' og hans første EP ‘Turkse Pizza' som han udgav i 2008. Derudover landende han en hovedrolle i den populære hollandske film 'Gangsterboys' og udgav efterfølgende sit album 'De Kassier: Een Monnie Album'. Selvom Murda havde opbygget en solid karriere i Holland, så ændrede alt sig da han ramte første-, anden- og tredjepladsen på den tyrkiske hitliste. Rapperen har levet i Tyrkiet i mange år og hans kærlighed til hjemlandet og kulturen er dyb. I 2019 mødte han Ezhel, en af de største rappere i Tyrkiet. De udgav numrene 'Boynumdaki Chain' og 'AYA', et nummer der senere blev et af de største hits i Tyrkiet og det første tyrkisk-sproget nummer til at ramme 100 millioner streams p

Albumaktuelle Giolì & Assia spiller i Pumpehuset 14. marts 202328.11.2022 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

Multiinstrumentalister, singer-songwriters, DJs og label-ejere, Giolì & Assia har fuld kontrol over deres kreative verden. De har skabt deres eget aftryk ved at kombinere elementer fra indie, techno og pop. Parret mødte hinanden online og bondede over en fælles kærlighed for house og techno. De besluttede sig for at skabe deres egen lyd sammen og kombinerede Giolìs musikalske kunnen på en række instrumenter med Assias udsøgte, himmelske vokal. Dermed var Giolì & Assia som musikalsk duo født.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum