Aabenraa Kommune

Personalechef bliver ny social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune

Del

Karen Storgaard Larsen, nuværende personalechef i Aabenraa Kommune, bliver Aabenraa Kommunes social- og sundhedsdirektør fra 1. november, har et enigt indstillingsudvalg indstillet, og Aabenraa Byråd godkendt.

Ny social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen. Foto: Aabenraa Kommune
Ny social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen. Foto: Aabenraa Kommune

- Jeg har i de sidste 2,5 år lært Aabenraa Kommune at kende som et godt sted at arbejde og være. Og jeg ved, at Social & Sundhed har dedikerede medarbejdere, der vil det bedste for kommunens borgere. Jeg glæder mig til som direktør at stille mig i spidsen for, at der er en høj kvalitet i den velfærd, der bliver leveret til kommunens borgere.

Sådan lyder det fra Aabenraa Kommunes nye social- og sundhedsdirektør, 41-årige Karen Storgaard Larsen, og nuværende personalechef samme sted. Hun har tidligere arbejdet som HR-chef i Region Syddanmark på psykiatriområdet samt været ansat i personaleafdelingen i Fredericia Kommune.

- Jeg kender Karen som en faglig og dygtig personalechef, der har stærke værdier, som Aabenraa Kommune vil få gavn af med hende som ny social- og sundhedsdirektør. Jeg glæder mig til fortsat at arbejde sammen med Karen, som ved, at hun arbejder i en velfungerende kommune, hvor projekter bliver til virkelighed hos vores borgere, siger borgmester Thomas Andresen.

Karen Storgaard Larsen, der er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, kommer til at arbejde som direktør i en veldreven kommune, der er inde i en positiv udvikling.

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med Karen, der kommer med en viden, som kan være med til at understøtte den retning, vi har sat i Aabenraa Kommune på social- og sundhedsområdet, siger formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen, og uddyber:

- Hun vil helt sikkert udfordre udvalget på den gode måde, så vi bliver klogere, men samtidig vil vi som et erfarent formandskab give hende den ballast, hun har brug for i sit nye job.

I alt var der 13 ansøgere til stillingen som social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, og i indstillingsudvalget var der ingen tvivl om, at den bedst egnede kandidat til direktørposten var Karen Storgaard Larsen.

- Karen fik på den mest overbevisende måde til samtalerne vist, hvordan hun kan bringe sine værdier og erfaringer samt ledelseskvaliteter i spil. Det var derfor et enigt indstillingsudvalg, der pegede på Karen som ny direktør, og som byrådet onsdag aften godkendte, siger kommunaldirektør Tom Ahmt.

41-årige Karen Storgaard Larsen bor til dagligt i Kolding med sin mand, Ole, og tre børn.

Kontakter

Borgmester, Thomas Andresen (V), tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Formand for Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen (S), tlf.: 29 13 32 92; e-mail: kmol@aabenraa.dk

Kommunaldirektør, Tom Ahmt, tlf.: 28 99 31 11; ahmt@aabenraa.dk

Ny social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96, e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Ny social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen. Foto: Aabenraa Kommune
Ny social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen. Foto: Aabenraa Kommune
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune får fire millioner til tidlige familierettede indsatser12.12.2019 09:30:00 CETPressemeddelelse

Aabenraa Kommune har fået tilsagn fra Socialstyrelsen om 4.292.601 millioner kroner fra puljen til screening og tidlige familierettede indsatser til sårbare og udsatte familier i barnets første 1.000 dage. Sundhedsplejen og Børn og Familie; herunder Myndighedsafdelingen, Familie & Ungecentret samt Tidlig Forebyggelse i Aabenraa Kommune er fælles om projektet ”Et sundt fundament - barnets sundhed og trivsel i de første 1000 dage”.

A. P. Møller Fonden donerer 9,4 millioner til folkeskolen i Aabenraa Kommune28.11.2019 10:00:00 CETPressemeddelelse

A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal giver 9,4 millioner til Aabenraa Kommunes initiativ ”Universitetsskolen – Dannende undervisning og læring i et fagdidaktisk perspektiv”. Initiativet understøtter kommunens ønsker om at give børnene en mere dannende, undersøgende og eksperimenterende tilgang til deres undervisning og fremtid. Det er især kommunens digitaliseringsstrategi ”IT og digitalisering i folkeskolen”, der vil blive omdrejningspunktet for at skabe en innovativ undervisning. Sammen med UC SYD´s læreruddannelse og forskningsafdeling vil kommunen give både lærere, vejledere og skoleledere et kompetenceløft og sikre, at læreruddannelsen kommer endnu tættere på skolens virkelighed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum