Danske Spil A/S

Pernille Harder afslører fremtidsplaner i ny podcast

Del

Og så kommer landsholdsspilleren med en klar opfordring til FC Midtjylland og FC København i podcasten ’En Liga For Sig’.

Pernille Harder er 28 år og en af verdens bedste fodboldspillere. Og så spiller hun i Chelsea – en af verdens bedste klubber.

Men det stopper ikke her for Danmarks største kvindelige fodboldstjerne. Hun har stadig nogle mål, der skal nås, inden støvlerne bliver lagt på hylden.

- Jeg vil gerne nå at spille i en liga mere i Europa, og jeg vil også gerne til USA og spille, siger Pernille Harder i Oddset-podcasten ’En Liga For Sig’.

- Så jeg har lagt nogle planer for min karriere, og nu må vi se, om det bliver sådan, fortsætter landsholdsspilleren.

I andet afsnit af Oddsets nye podcast om kvindefoldbold, hvor journalist og TV-vært Heidi Frederikke Sigdal er vært, fortæller Pernille Harder også om sit syn på den bedste liga i dansk kvindefodbold. Og om, hvad der skal til, før hun kunne overveje at komme hjem og spille.

Investér!
Hvis en retur til dansk fodbold skal blive et emne, så skal de danske klubber – og investorerne bag – til at rykke.

- Klubberne skal investere mere i kvindefodbold, og der skal komme nogle flere gode udenlandske spillere til ligaen, understreger Pernille Harder.

For der er noget at komme efter, mener hun, selv om en klub som HB Køge er begyndt at vise vejen.

- Jeg hører lidt om faciliteterne i klubberne fra de landsholdsspillere, der spiller i Danmark. Og de kan godt blive bedre, siger Pernille Harder og følger op med en klar opfordring til to af de største danske klubber i mændenes bedste fodboldliga, Superligaen.

- Jeg synes godt, at klubber som FC Midtjylland og FC København kunne investere nogle penge i kvindefodbold, og det kræver ikke de store investeringer for at få skabt nogle bedre forhold.

Du kan høre hele andet afsnit af ’En Liga For Sig’ lige her: https://danskespil.dk/oddset/podcast#/

I resten af 2021 – og forhåbentlig mange år fremover – vil ’En Liga For Sig’ tage små og store emner op og nørde detaljer inden for kvindefodbolden, ligesom der vil komme interviews med nogle af de mange profiler. Oddset forventer at udgive en ny podcast hver 14. dag.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Lars Bagge Gaarde, Brand Coordinator i Danske Spil, mail: labg@danskespil.dk, tlf: 27216450

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum