TEKNIQ Installationsbranchen

Permanent boligjobordning giver ro

Del

Med den endelige vedtagelse af finansloven for 2018 er boligjobordningen nu også blevet permanent. Det hilses velkommen af brancheorganisationen TEKNIQ.

Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Installationsbranchen
Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Installationsbranchen

Det har været længe undervejs, men nu er det ganske vist. BoligJobordningen overlever som led i den finanslov, der her til aften blev vedtaget i Folketinget. Ordningen bliver fra årsskiftet permanent og vil også fremadrettet gøre det muligt at få fradrag for en lang række håndværksydelser.

”Det er glædeligt, at ordningen består og især, at den bliver permanent, så både boligejerne og håndværksvirksomhederne dermed kender de økonomiske rammer de kommende år,” siger Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Installationsbranchen.

Hun understreger, at muligheden for økonomisk støtte er afgørende for boligejernes lyst til at investere i eget hjem.

”Vi har ikke mindst brug for at hjælpe den grønne omstilling på vej, så godt vi kan. Og alle erfaringer viser, at økonomien spiller en helt afgørende rolle, når boligejerne overvejer, om de skal bruge penge på at energirenovere deres hjem,” siger Tina Voldby.

En nylig befolkningsundersøgelse fra TEKNIQ og YouGov viser da også, at adgangen til støtteordninger for 74 procent af de adspurgte boligejere har betydning for, om de ønsker at sætte gang i flere energirenoveringsprojekter.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Tina Voldby, underdirektør hos TEKNIQ, tlf.: 20 12 82 83 / mail: tvo@tekniq.dk

Billeder

Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Installationsbranchen
Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Installationsbranchen
Download

Information om TEKNIQ Installationsbranchen

TEKNIQ Installationsbranchen
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

Erhvervsorganisationen TEKNIQ repræsenterer 2.800 tekniske installationsvirksomheder. Installationsbranchen beskæftiger 42.000 medarbejdere og har en årlig omsætning på 47 milliarder kroner. Medlemsvirksomhederne beskæftiger sig med tekniske installationer, primært inden for det autoriserede område.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Installationsbranchen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Installationsbranchen

Slip boligjobordningen ud af spændetrøjen15.1.2019 13:59:56Pressemeddelelse

Det giver god mening, når skatteministeren inviterer S og DF til at deltage i overvejelser om den fremtidig udformning af boligjobordningen. Det siger brancheorganisationen TEKNIQ. Her opfordrer man til, at politikerne benytter lejligheden til at kigge nærmere på både form og indhold, hvis ordningen for alvor skal styrke den grønne omstilling og samtidig fungere som et effektivt middel i kampen mod det sorte arbejde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum