Kræftens Bekæmpelse

Per Larsen genvalgt som vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse

Del

Per Larsen er tidligere chefpolitiinspektør ved Københavns Politi og har været vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse siden 2011. I weekenden tog han hul på sin tredje periode som vicepræsident, da han modtog genvalg ved Kræftens Bekæmpelses repræsentantskabsmøde i Kolding. Per Larsen er også formand for Børnerådet.

Per Larsen er en engageret vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse, som har holdt langt over 100 oplæg om blandt andet sin egen kræftsygdom ved arrangementer i Kræftens Bekæmpelses lokalforeninger og ved Stafet for Livet-arrangementer rundt omkring i landet.

- Jeg lægger vægt på, at vi fjerner tabuerne omkring kræft, omfavner patienter og pårørende, hvor vi kan få fat i dem, og fortsætter med den meget intensive og troværdige oplysningsindsats, siger Per Larsen.

Kræftens Bekæmpelses repræsentantskab ledes af et præsidium bestående af en præsident og to vicepræsidenter. Udover Per Larsen består præsidiet af præsident, prorektor for uddannelse ved Københavns Universitet Lykke Friis, og vicepræsident, håndboldekspert og tidligere landsholdsspiller Lars Christiansen.

Kontakter

Marianne Vestergaard
Kræftens Bekæmpelse
Kommunikation
Tlf. 2889 6055

Billeder

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse: Nødvendigt med handleplan for tobaksforebyggelse14.3.2018 07:05pressemeddelelse

Regeringen har sammen med en lang række aktører sat et vigtigt og ambitiøst mål: Ingen børn og unge skal ryge i Danmark i 2030. Men nye tal viser, at det går den stik modsatte vej, for flere unge begynder at ryge. Uret tikker, og det kræver politisk handling her og nu at nå målet om røgfri generation i 2030. I dag diskuterer politikere og eksperter muligheder under Kræftpolitisk Forum 2018 på Christiansborg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum