Kræftens Bekæmpelse

Per Larsen genvalgt som vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse

Del

Per Larsen er tidligere chefpolitiinspektør ved Københavns Politi og har været vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse siden 2011. I weekenden tog han hul på sin tredje periode som vicepræsident, da han modtog genvalg ved Kræftens Bekæmpelses repræsentantskabsmøde i Kolding. Per Larsen er også formand for Børnerådet.

Per Larsen er en engageret vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse, som har holdt langt over 100 oplæg om blandt andet sin egen kræftsygdom ved arrangementer i Kræftens Bekæmpelses lokalforeninger og ved Stafet for Livet-arrangementer rundt omkring i landet.

- Jeg lægger vægt på, at vi fjerner tabuerne omkring kræft, omfavner patienter og pårørende, hvor vi kan få fat i dem, og fortsætter med den meget intensive og troværdige oplysningsindsats, siger Per Larsen.

Kræftens Bekæmpelses repræsentantskab ledes af et præsidium bestående af en præsident og to vicepræsidenter. Udover Per Larsen består præsidiet af præsident, prorektor for uddannelse ved Københavns Universitet Lykke Friis, og vicepræsident, håndboldekspert og tidligere landsholdsspiller Lars Christiansen.

Kontakter

Marianne Vestergaard
Kræftens Bekæmpelse
Kommunikation
Tlf. 2889 6055

Billeder

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Ny stor undersøgelse kortlægger senfølger hos overlevere efter kræft i ungdommen29.6.2018 17:06pressemeddelelse

Behandling af kræft bliver hele tiden bedre, og flere overlever sygdommen. Derfor bliver det mere og mere vigtigt at have fokus på, hvordan man får et godt liv efter sygdommen. Ny forskning fra Kræftens Bekæmpelse kortlægger nu, i den største undersøgelse af sin slags til dato, hvilke senfølger tidligere kræftpatienter har risiko for at få i form af sygdomme der rammer kroppens hormonsystemer. Det er viden som kan bruges til at opdage senfølgerne tidligt og måske mindske omfanget.

Ny forskning: Sådan virker lægemiddel mod arvelig kræft27.6.2018 19:09pressemeddelelse

Kræftmedicin mod blandt andet arvelig bryst- og æggestokkræft er effektivt – men ikke af den grund man hidtil har troet. Det viser ny forskning fra Kræftens Bekæmpelse som samtidig giver en ny forklaring på helt grundlæggende processer under celledeling. Det er viden, som i fremtiden måske kan føre til bedre behandlinger mod en række kræftsygdomme. Resultaterne er netop offentliggjort i det anerkendte videnskabelige tidsskrift, Nature.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum