Kræftens Bekæmpelse

Per Gandrup nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse

Del

Speciallæge i kirurgi og fhv. klinikchef Per Gandrup, Aalborg, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse valgt som nyt medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse.

Per Gandrup har igennem mange år været aktiv i forskellige sundhedsfaglige sammenhænge og har deltaget i arbejdet med at forbedre kræftbehandlingen, bl.a. som formand for Kræftstyregruppen i Region Nordjylland frem til 2016.

Som hovedbestyrelsesmedlem i Kræftens Bekæmpelse vil Per Gandrup blandt andet arbejde for, at kræftdiagnostik og kræftbehandling er forskningsbaseret, at nye forskningsresultater hurtigst muligt tages i brug til gavn for den enkelte patient, og at der sikres samme høje kvalitet i kræftbehandlingen på tværs af hele landet.

Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed, og valg til hovedbestyrelsen fandt sted ved repræsentantskabsmødet i Kolding 21. maj 2017.

Kontakter

Marianne Vestergaard
Kommunikation
Kræftens Bekæmpelse
Tlf. 2889 6055

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Tiden læger ikke alle sår, når mor eller far dør18.1.2018 06:00pressemeddelelse

I Danmark oplever 38.000 børn under 18 år hvert år, at deres far eller mor bliver indlagt med en livstruende sygdom – og cirka 2.000 børn mister en forælder. Undersøgelser viser, at hele 98 pct. af alle danske folkeskoler har en sorghandleplan, og at viljen til at støtte de sorgramte børn er til stede hos både lærerne og ledelsen. Alligevel er det på tide at tage nye skridt i skolernes samarbejde med de sorgramte børn, mener Kræftens Bekæmpelse og Egmont Fonden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum