PensionDanmark

PensionDanmark vinder international ejendomspris

Del

Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab blev hyldet for værdiskabende strategi, da IPE Real Estate Awards blev uddelt torsdag.

Foto: Ursula Bach/PensionDanmark
Foto: Ursula Bach/PensionDanmark

PensionDanmarks arbejde med ejendomsinvesteringer udløste international anerkendelse ved IPE Real Estate Awards, som blev uddelt torsdag aften i Amsterdam.

Ved prisuddelingen, som omfatter pensionsselskaber fra det meste af verden, blev Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab belønnet med prisen for ”Value-add Strategy”.

- Vi er stolte over, at vi i et felt af stadig mere ambitiøse branchefæller på tværs af kloden kan blive ved at udmærke os som en innovativ og ambitiøs ejendomsinvestor, der lykkedes med at kombinere bæredygtighed med solide afkast, siger Torben Möger Pedersen, administrerende direktør i PensionDanmark.

Prisen blev begrundet med PensionDanmarks integration af data og kunstig intelligens i ejendomsinvesteringer, evnen til at identificere investeringer med potentiale og skabe værdi samt en proaktiv strategi, hvor PensionDanmark selv opsøger investeringsmuligheder.

- Vi er lykkedes med at udvikle og eksekvere en 360 graders tilgang til bæredygtighed på tværs af materialer, ressourcer og beboere, og derfor har vi i dag en divers portefølje af moderne projekter, som både tæller erhverv, byområder, studie- og ældreboliger samt nyskabende OPP-samarbejder som plejehjem og uddannelsesinstitutioner, siger Torben Möger Pedersen.

Det er sjette år i træk, at PensionDanmark modtager en pris ved IPE Real Estate Awards.

Kontakter

Billeder

Foto: Ursula Bach/PensionDanmark
Foto: Ursula Bach/PensionDanmark
Download

Information om PensionDanmark

PensionDanmark
PensionDanmark
Langelinie Alle 43
2100 København Ø

33 74 80 00https://www.pensiondanmark.com/

PensionDanmark A/S administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for 800.000 medlemmer beskæftiget i 22.500 private og offentlige virksomheder. PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne. De samlede indbetalinger udgjorde 16,2 mia. kr. i 2021. Balancen er 320 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra PensionDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PensionDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum