PensionDanmark

PensionDanmark overdrager domiciludvidelse til MOE

Del

Ingeniørvirksomheden MOE har i dag overtaget lejemålet på den 3.500 m2 store udvidelse af sit oprindeligt 7.000 m2 store domicil i Søborg opført af PensionDanmark.

MOE og Coop flyttede ind i lejemålet på Buddingevej 272 i Søborg i 2013, men MOE er en virksomhed i vækst og besluttede derfor i 2015 at benytte sig af optionen i lejekontrakten med PensionDanmark til at opføre en tilbygning. Så i dag er en udvidelse af bygningen på ca. 3.500 m2 og 1.100 m2 parkeringsareal afleveret af totalentreprenøren JFP til PensionDanmark.

Tilbygningen bliver DGNB-certificeret i kategorien Guld ligesom den oprindelige bygning, der er blevet udvidet med 30 pct.

”Vi har været glade for at eje bygningen igennem en årrække, og vi er glade for udvidelsen med mange nye bæredygtige kvadratmetre med meget høje krav til miljørigtige kvalitetsmaterialer, indeklima og energibesparelser. Det er til gavn for lejeren og klimaet i bred forstand, og samtidig vil bygningen bidrage til at sikre vores medlemmer gode, stabile afkast i en årrække. Med udvidelsen ejer eller opfører PensionDanmark p.t. mere end 490.000 bæredygtighedscertificerede kvadratmeter,” siger Torben Möger Pedersen, adm. direktør i PensionDanmark.

”Som kommende lejer, ser vi meget frem til at tage bygningen i brug. MOE er vækstet meget de seneste år, og vi har siddet tæt på etagerne, så vi ser frem til at få flere kvadratmeter. Samarbejdet med både PensionDanmark og entreprenør JFP har fungeret godt, og da MOE har været rådgiver på alle ingeniørydelserne, ved vi, at vi får et super godt hus, som lever op til vores krav til indeklima og akustiske forhold til glæde for vores medarbejdere,” siger en glad adm. direktør i MOE Christian Listov-Saabye.

Fakta om byggeriet

Adresse: Buddingevej 272, Søborg

Areal: Tilbygning på 3.500 m2 kontor i tilknytning til 11.500 m2 kontor og butik. Samt en udvidelse af parkeringsarealet på 3.000 m2 med 1.100 m2

Opførelsesår: 2013

Tilbygningsår: 2017-2019

Lejer: MOE A/S

Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen

Ingeniør: MOE A/S

Bygherrerådgiver: MOE A/S

Entreprenør: JFP A/S

Bæredygtighedscertificering: DGNB i kategorien Guld.

Yderligere information

Kommunikations- og pressechef Ulrikke Ekelund, PensionDanmark, telefon 2019 9238.

Nøgleord

Billeder

Information om PensionDanmark

PensionDanmark
PensionDanmark
Langelinie Alle 43
2100 København Ø

https://www.pensiondanmark.com/

Følg pressemeddelelser fra PensionDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PensionDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum