DEAS

PenSam indgår nyt samarbejde om asset management af ejendomme

Del

PenSam har netop indgået samarbejde om management af selskabets danske ejendomsportefølje med DEAS Asset Management og Fokus Asset Management, som skal løfte både asset management og ejendomsadministrationsopgaven.

Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam
Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam

”Vi har truffet et strategisk valg om at øge investeringerne i danske ejendomme. Som et led i udrulningen af den strategi øges fokus på investeringsaktiviteten, mens opgaven med selve optimeringen varetages i samarbejde med eksterne partnere,” siger Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam.

PenSams samlede danske portefølje af ejendomme repræsenterer 7-8 mia. DKK, hvoraf cirka 70 % består af boligejendomme, og 30 % er erhvervsejendomme.

I forhold til boligporteføljen vil samarbejdet primært ske med DEAS Asset Management, mens Fokus Asset Management er fokuseret på hovedparten af erhvervsporteføljen.

Nyt samarbejde skal optimere afkast på ejendomsporteføljen

”I PenSam føler vi en stærk forpligtelse til at sikre en god pension til vores 430.000 pensionskunder. Og en kerneopgave for os er, at vi skal optimere vores afkast. Vi tror på, at det kræver eksterne samarbejdspartnere, der har de rette spidskompetencer og volumen til at skabe resultater,” siger Carsten Gröhn.

DEAS Asset Management og Fokus Asset Management skal levere både asset management og ejendomsadministration. De skal således sikre en effektiv og stabil drift og administration, og samtidig levere professionel asset management med beslutningsgrundlag, som PenSam kan agere på baggrund af.

”PenSam ønsker at samarbejde med eksperter, der giver os mulighed for at skalere, og som kan løfte de konkrete opgaver både i bredden og dybden. Det kræver de rette faglige, tekniske, juridiske, finansielle og investeringsmæssige kompetencer,” uddyber Carsten Gröhn.

Kort om PenSam

PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed med samlet set 430.000 kunder og en balance på 155 mia. kr. PenSam har fokus på ansvarlighed i forvaltningen af investeringerne, herunder at understøtte den grønne omstilling.

Billeder

Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam
Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam
Download
Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam
Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam
Download
Ejendommen Ved Store Dyrehave i Hillerød
Ejendommen Ved Store Dyrehave i Hillerød
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Sådan kan Hellebæk Klædefabrik komme til at se ud14.1.2021 12:19:35 CETPressemeddelelse

Visionerne for Hellebæk Klædefabrik er konkretiseret, og PensionDanmark og Velliv præsenterer nu deres bud på en helhedsplan for området med eksklusive boliger, et moderne og fremsynet kontorfællesskab, hvor der er rum til hjemmearbejdspladser og plads til både de nuværende og nye erhvervslejere, samt fællesfaciliteter og grønne områder, som kan bruges af både erhvervslejere og områdets beboere.

Udviklingen af Aalborg-bydelen Skalborg fortsætter, og 119 nye lejeboliger står snart klar14.1.2021 08:43:42 CETPressemeddelelse

Til foråret står CALUMs næste etape af Oasen klar på toppen af Skalborg Bakke i Aalborg, og udlejningen skydes nu i gang. De første 92 boliger i det fredfyldte og grønne område blev alle lejet ud i 2019. De sidste 119 boliger i Oasen står klar til indflytning fra 1. maj 2021. Boligerne opføres i høj arkitektonisk kvalitet, og de passer til alle behov. Med størrelser fra 48 til 120 m2 fordelt på 2, 3 eller 4 værelser egner Oasens boliger sig både til børnefamilier, unge og ældre. Fokus på det gode liv Der er tænkt over alle detaljer i Oasen, og det er, som navnet beskriver, en lille oase, man træder ind i. Den grønne gårdsplads byder bl.a. på flotte hække og eksotiske træer, og indbyder til ro og samvær med naboerne. ”Vores ambition er at skabe et fællesskab, der taler til sanserne. Den unikke beliggenhed og de bevidste valg af fællesfaciliteter gør området til en lille oase for de mange beboere, som får mere end blot et sted at bo. Og det tror vi på, er vigtigt, når boligsøgende skal v

DEAS Gruppen indgår aftale med Aberdeen Standard Investments om overtagelse af selskabets nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom8.1.2021 09:00:18 CETPressemeddelelse

Den 30. november blev det udmeldt, at Aberdeen Standard Investments havde valgt DEAS Gruppen til at overtage selskabets asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Aftalen er nu underskrevet, og handlen forventes afsluttet i slutningen af 1. kvartal eller begyndelsen af 2. kvartal i 2021. Forudsat endelig godkendelse er det DEAS Gruppens intention at overtage forvaltningen af en portefølje på 132 ejendomme inden for kontor, lager/logistik, retail og boliger. Samtidig og også forudsat endelig godkendelse har Aberdeen Standard Investments valgt DEAS Asset Management til at udføre asset management på vegne af de nordiske aktiver i de pan-europæiske fonde. Handlen er fortsat afhængig af standardmæssige gennemførselsbetingelser herunder godkendelse fra finanstilsyn. For mere information Andrea Ward, Head of Media Relations UK & EMEA, Aberdeen Standard Investments, mobil (+44) 7876 178696 Ann Dorthe Koch, kommunikations- og marketingdirektør, DEAS

Aberdeen Standard Investments vælger DEAS Gruppen til at overtage selskabets asset management-forretning i Norden30.11.2020 08:00:08 CETPressemeddelelse

Aberdeen Standard Investments (ASI) har valgt DEAS Gruppen som den foretrukne partner til at overtage selskabets nordiske asset management-forretning inden for fast ejendom i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Samtidig har Aberdeen Standard Investments til hensigt at vælge DEAS Asset Management til at udføre asset management i Norden på vegne af deres europæiske og globale fonde. Neil Slater, Global Head of Real Estate, Aberdeen Standard Investments, udtaler: ”Vi er begejstrede over, at vi i partnerskab med DEAS har skabt en langsigtet løsning for vores nordiske asset management-forretninger inden for fast ejendom.” ”Vores primære fokus har været at finde en højt kvalificeret asset manager, som kan sikre fortsat høj service til kunder, der investerer i ejendomme i Norden. Derudover vil vi som en del af den tilsigtede handel indgå en aftale med DEAS om asset management af vores investeringer i Norden. Dette understøtter vores strategi om også i fremtiden at erhverve nordiske ejendomme

Udviklingen af Valby fortsætter: Nye centrale lejeboliger snart klar28.10.2020 08:19:06 CETPressemeddelelse

I marts 2021 står 56 nye moderne lejligheder klar på Trekronergade 124 i Valby, og udlejningen går nu i gang. Ejendommen ligger centralt i Valby, og kvaliteten er i højsædet i de nyopførte lejligheder. Trekronergade 124 rummer også 3 mindre butikker i stueplan. ”Vores ambition er at skabe gode boliger på centrale beliggenheder med et attraktivt lokalmiljø. Og så tror vi på, at trygge og behagelige rammer sikrer lejerne en bedre trivsel. Ejendommen på Trekronergade 124 er vores første boligejendom i Valby, som de seneste år har gennemgået en markant udvikling og er blevet et særdeles attraktivt sted at bosætte sig,” siger Mette Haarup, boligchef i C.W. Obel Bolig. Der er plads til alle i de nye boliger på Trekronergade 124 - både singler, par, mindre og større familier samt seniorer kan finde en passende bolig, da der her tilbydes boliger med 2-6 værelser fra 73-178 m². Alle lejlighederne har desuden privat terrasse eller altan, alt i hårde hvidevarer, gulvvarme i alle rum samt eget dep

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum