DEAS

PenSam indgår nyt samarbejde om asset management af ejendomme

Del

PenSam har netop indgået samarbejde om management af selskabets danske ejendomsportefølje med DEAS Asset Management og Fokus Asset Management, som skal løfte både asset management og ejendomsadministrationsopgaven.

Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam
Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam

”Vi har truffet et strategisk valg om at øge investeringerne i danske ejendomme. Som et led i udrulningen af den strategi øges fokus på investeringsaktiviteten, mens opgaven med selve optimeringen varetages i samarbejde med eksterne partnere,” siger Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam.

PenSams samlede danske portefølje af ejendomme repræsenterer 7-8 mia. DKK, hvoraf cirka 70 % består af boligejendomme, og 30 % er erhvervsejendomme.

I forhold til boligporteføljen vil samarbejdet primært ske med DEAS Asset Management, mens Fokus Asset Management er fokuseret på hovedparten af erhvervsporteføljen.

Nyt samarbejde skal optimere afkast på ejendomsporteføljen

”I PenSam føler vi en stærk forpligtelse til at sikre en god pension til vores 430.000 pensionskunder. Og en kerneopgave for os er, at vi skal optimere vores afkast. Vi tror på, at det kræver eksterne samarbejdspartnere, der har de rette spidskompetencer og volumen til at skabe resultater,” siger Carsten Gröhn.

DEAS Asset Management og Fokus Asset Management skal levere både asset management og ejendomsadministration. De skal således sikre en effektiv og stabil drift og administration, og samtidig levere professionel asset management med beslutningsgrundlag, som PenSam kan agere på baggrund af.

”PenSam ønsker at samarbejde med eksperter, der giver os mulighed for at skalere, og som kan løfte de konkrete opgaver både i bredden og dybden. Det kræver de rette faglige, tekniske, juridiske, finansielle og investeringsmæssige kompetencer,” uddyber Carsten Gröhn.

Kort om PenSam

PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed med samlet set 430.000 kunder og en balance på 155 mia. kr. PenSam har fokus på ansvarlighed i forvaltningen af investeringerne, herunder at understøtte den grønne omstilling.

Billeder

Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam
Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam
Download
Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam
Carsten Gröhn, Head of Private Capital and Real Assets, PenSam
Download
Ejendommen Ved Store Dyrehave i Hillerød
Ejendommen Ved Store Dyrehave i Hillerød
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Udviklingen af Valby fortsætter: Nye centrale lejeboliger snart klar28.10.2020 08:19:06 CETPressemeddelelse

I marts 2021 står 56 nye moderne lejligheder klar på Trekronergade 124 i Valby, og udlejningen går nu i gang. Ejendommen ligger centralt i Valby, og kvaliteten er i højsædet i de nyopførte lejligheder. Trekronergade 124 rummer også 3 mindre butikker i stueplan. ”Vores ambition er at skabe gode boliger på centrale beliggenheder med et attraktivt lokalmiljø. Og så tror vi på, at trygge og behagelige rammer sikrer lejerne en bedre trivsel. Ejendommen på Trekronergade 124 er vores første boligejendom i Valby, som de seneste år har gennemgået en markant udvikling og er blevet et særdeles attraktivt sted at bosætte sig,” siger Mette Haarup, boligchef i C.W. Obel Bolig. Der er plads til alle i de nye boliger på Trekronergade 124 - både singler, par, mindre og større familier samt seniorer kan finde en passende bolig, da der her tilbydes boliger med 2-6 værelser fra 73-178 m². Alle lejlighederne har desuden privat terrasse eller altan, alt i hårde hvidevarer, gulvvarme i alle rum samt eget dep

COO til DEAS Asset Management3.6.2020 10:08:01 CESTPressemeddelelse

Michael Brogaard Rønnelund er per 1. juni 2020 udnævnt til COO (Chief Operating Officer) i DEAS Asset Management A/S. Der er tale om en nyoprettet stilling, der rummer det samlede operationelle ansvar for leverancerne til selskabets kunder. ”Vi løfter stadig flere og stadig mere komplicerede opgaver for vores kunder. Derfor samler vi nu det overordnede ansvar for vores leverancer hos Michael, der samtidig bliver overordnet ansvarlig for de mandater, som vores kunder har tildelt os,” siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter. DEAS Asset Management blev i 2018 styrket strategisk med købet af Nordea Ejendomme og en lang række specialiserede profiler er blevet del af teamet. Med tiltrædelsen af en COO professionaliseres organisationen yderligere til glæde for kunderne. ”Michael er den helt rigtige til opgaven, da han har en dyb indsigt i forretningen og lang erfaring med at eksekvere strategier og få dem ud at le

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum