Pengepugeren bliver skribent på Aktieporteføljen

Del

Kender du Aktieporteføljen? Aktieporteføljen, eller AP, er et fællesskab med over 40.000 private investorer samlet på Facebook, som henvender sig til alle med interesse for alt indenfor den finansielle verden.

Aktieporteføljen er et meget stort community, der er med til at højne aktiekulturen i Danmark, hvortil der skabes en langt bedre forståelse af de mange mekanismer, det professionelle marked benytter sig af.

AP’s motto er: ”Gratis vidensdeling sikrer alle større grad af succes”.

Her mødes private investorer, erhvervsfolk, journalister og andre finansielt interesserede. Vi mødes over diskussioner om aktier, virksomheder, markeder, politik. Kort sagt, alt der er relevant for en dybdegående forståelse af væsentlige aspekter ved det finansielle marked.

På AP deler medlemmerne deres finansielle indsigt og viden med hinanden, hvilket igen sikrer, at vi alle bliver klædt godt på til fremtidens handler. I vores community kan du deltage i debatten med studerende, pensionister, Business Angels, erhvervsfolk, virksomhedsejere, private som institutionelle investorer, journalister, og mange mange flere. Aktieporteføljen har en samlet investeringskapital på ca 10 milliarder kr. plus en samlet viden, der ikke kan opgøres i penge.

Vi er ikke farvet af medierne, men lægger altid kortene på bordet. Vi deler nyhedsartikler, nyheder, observationer, spørgsmål og synspunkter med hinanden. Fælles for os alle som medlemmer af Aktieporteføljens Facebookgruppe er, at vi har tiltro til den åbne, saglige dialog og sætter stor pris på åben vidensdeling i et mangfoldigt miljø.

Hvad kan du få ud af Aktieporteføljen?
Som medlem får man mulighed for:

At tilegne sig eller fordybe sin viden.
Dele og modtage tips, tricks & gode råd – i et åbent og kritisk miljø.
Holde sig opdateret på nyheder, trends og vigtige finansielle hændelser på lokalt, regional eller individuelt niveau, samt være informeret om hvordan investorer forholder sig til netop din virksomhed !
I AP dækker vi ikke blot emner der gør dig klogere på aktier, men også f.eks. solenergi, batteriteknologi, robotteknologi, pension, børneopsparing, futures,teknisk analyse, medicinsk cannabis, biotek, sølv- og guld, blockchain-teknologi og meget meget mere.

Som medlem får du mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål, og dertil en lang række af interessante oplevelser qua det stærke vidensnetværk. Admins sørger for at alt ovenstående holdes indenfor vores regler og rammer for saglig debat.

Vi håber, at du vil overveje at melde dig ind i vores fællesskab. Det koster kun et klik at blive involveret, men jeg håber, at du bliver så tilfreds med hvad de mange aktive medlemmer har at byde på, at du inspireres til at give vores community et godt ord med på vejen i dit eget netværk.

https://m.facebook.com/groups/417979265010162

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Aktieporteføljen

AktieporteføljenFølg pressemeddelelser fra Aktieporteføljen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.