DI - Dansk Industri

Peder Søgaard-Pedersen bliver ny chef for DI Life Science

Del

Det er en leder, der kender både life science-branchen og DI, som næste måned sætter sig i chefstolen hos DI Life Science, der samler en stor bredde af Danmarks life science- virksomheder og er et højt prioriteret indsatsområde for DI i de kommende år. Peder Søgaard-Pedersen har arbejdet som Senior Public Affairs Manager i LEO Pharma og tidligere været ansat i DI gennem 10 år.

- Life science-industrien er en afgørende vækstmotor for Danmark og afgørende for at sikre vores velfærdssamfund. Det har COVID19-krisen vist med al tydelighed. Det er derfor afgørende for DI at øge fokus på denne vigtige branche i de kommende år. Jeg er derfor meget glad for, at vi har fundet en meget medlemsvendt profil med stærke samarbejdsevner, solid faglighed og tydelig gennemslag til at stå i spidsen for det arbejde, siger Henriette Søltoft, vicedirektør i DI.

Peder Søgaard-Pedersen har i sit tidligere virke i DI arbejdet med en række centrale DI-medlemsgrupper i DI Handel, DI Digital og DI Rådgiverne. Han har også en tid været en del af DI’s europapolitiske team med base i Bruxelles. Senest har Peder arbejdet med public affairs i Danske Bank.

Han ser frem til at vende tilbage til DI i en ny rolle.

- Jeg glæder mig meget til arbejde hårdt for at udvikle og øge DI’s i forvejen store arbejde med virksomhederne i life science-industrien. Vi har at gøre med en industri, som er i fremgang og har stor indflydelse på Danmarks samlede økonomi og arbejdspladser. At kunne arbejde for at give Danmarks life science-virksomheder de bedst mulige juridiske, politiske og økonomiske forhold er en ønskeposition for mig, siger Peder Søgaard-Pedersen.

Peder Søgaard-Pedersen afløser Mie Rasbech, som har valgt at søge nye udfordringer. Han har første dag i sin nye stilling 1. oktober 2020.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Vicedirektør i DI Henriette Søltoft, 2088 3919 eller mail hes@di.dk

Billeder

Download
Peder Søgaard-Pedersen
Peder Søgaard-Pedersen
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Permanent forskningsfradrag kan bevare dansk førerposition i life science18.9.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Regeringen har indført et forskningsfradrag på 130 procent i 2020 og 2021 for at bevare erhvervslivets investeringer i nye og forbedrede produkter under corona-krisen. DI og de mange life science-virksomheder mener, at forskningsfradraget bør indføres permanent for at sikre fortsat vækst og bevare Danmarks førende stilling på verdensmarkedet. Permanent forskningsfradrag på 130 procent er en af de forslag, som i dag vil blive diskuteret på Sundhedsindustriens Dag, hvor life science-industrien mødes kl. 12.00 med politikere og organisationer for at diskutere branchens og det danske sundhedsvæsens fremtid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum